Haberler

Polat: Her Şeyimizle Hazırız

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Ligi'nde Yarın Sivasspor ile Yapacağı ve Şampiyonluk Açısından Büyük Önem Taşıyan Maç İçin Bu Kente Gitti.

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Ligi'nde yarın Sivasspor ile yapacağı ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maç için bu kente gitti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak Sivasspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, ''Bizim için çok önemli bir maç. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur'' dedi.

''Maçın hakemi ile ilgili bir endişeniz var mı? Çok tecrübeli bir hakem olmadığı söyleniyor'' sorusu üzerine de Polat, ''Hayır, hiçbir endişem yok. Hakemin son 1,5-2 yılda yükselen bir yıldızı var. İyi bir hakem olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, ''Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim'' dedi.

Adnan Polat ayrıca, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığının sorulması üzerine de ''Türkiye çıldıracak herhalde...'' diye konuştu.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Sivas'a çok önemli bir müsabakaya gittiklerini belirterek, ''Mutlu bir şekilde Sivas'tan dönmek istiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title