Haberler

Polat Gürledi

G.saray Başkan Yardımcısı, Kayserispor'un Kendilerinden Daha İyi Oynadığını Söyledi ve "Yorgunluk Mazeret Olamaz. Dünyada Takımlar Artık 3 Günde Bir Maç Oynuyor. Biz O Seviyede Değilsek, Yazıklar Olsun" Dedi.

G.Saray Başkan Yardımcısı, Kayserispor’un kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi ve "Yorgunluk mazeret olamaz. Dünyada takımlar artık 3 günde bir maç oynuyor. Biz o seviyede değilsek, yazıklar olsun" dedi.

GALATASARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor’un kendilerinden daha iyi oynadığını belirtirken, yorgunluk bahanesinin ardına sığınılamayacağına değinerek sert ifadeler kullandı. Cimbom’un Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, basın toplantısında Sion maçı sonrası futbolcuları seviye olarak bu maçta yüksek tutmanın güçlüğünü dile getirdi. Ancak Polat, Galatasaray’ın maçta doğru dürüst akını bile olmadığının altını çizerken, bunun için yoğun maç trafiğinden şikayet etmenin kabul edilemeyeceğini söyledi.

Mazeret değil

"Bu maçın hakkı beraberlik değildi" diyerek Kayserispor’un kendilerinden daha başarılı bir görüntü sergilediğinin altını çizen Polat şöyle devam etti: "Galatasaray yıllar önce Şampiyonlar Ligi’ne katıldı, haftada 3 maç oynadı. Hiç de şikayet etmedi. Bana birileri desin ki, takım yorgundu, buna cevap bile vermem. Konuşmam, çünkü bu bir mazeret değildir. Dünyada takımlar artık 3 günde bir maç oynuyor. Biz o seviyede değilsek, yazıklar olsun bize. Bundan sonra böyle şeyleri düşünmek bile istemiyoruz."

Eksikler giderilecek

Galibiyete ulaşacak bir futboldan uzak görüntü sergileyen takımın kendisini şaşırttığını belirten Adnan Polat, ligde Sivasspor ile de aralarındaki puan farkını açma şansını kaçırdıkları için üzüldüğünü söyledi. Sarı kırmızılı kulübün başkan yardımcısı, milli maçlar nedeniyle verilecek arayı iyi değerlendirerek eksiklerin giderileceğine inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title