Haberler

Polat Deresi Köyleri 16. Karataş Yayla Şenliği

Şenlikte bazı sanatçılar sahne aldı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde düzenlenen Polat Deresi Köyleri 16. Karataş Yayla Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Suşehri Polat Deresi Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince organize edilen şenlik, Karataş Yaylası'nda gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Köksal Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Derneğimiz, Polat, Kavşut, Taklak, Kemallı, Yoncalı ve Karacaören köylerinin katılımıyla kurulmuş olup, 16 yıldır bu tür kültürel etkinliklere devam etmektedir. Bu derneğe genç nesillerin de artık katılması gerektiğini düşünüyorum. Şenliğimize katılan herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz da derneklere sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Suşehri Polat Deresi Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul'da çok aktif olduğunu vurgulayan Yılmaz, dernek yönetimine teşekkür etti.

Şenlikte, Karacaören köyünden Yavuz Doruk, açık artırmayla 2014 yılı koç ağası seçildi. Sanatçılar Dilber Doğan, Ruşen Aydeniz, Şinasi Yıldız ve Meltem Yılmaz'ın konser verdiği şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Karacaören Suşehri Karataş Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title