Haberler

Polat: "Daha Güzel Gs İzleteceğiz"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat sıcak hava ve rutubete rağmen Bursaspor karşısında güzel bir mücadele verildiğini söyleyerek, her iki takımı da tebrik ettiğini söyledi.

Ümit Karan'ın gol atmasına sevindiğini belirten Polat, "Ligi görüyorsunuz, takımlar arasında fark yok. Bütün takımlar güzel oyun sergiliyor. Bursa deplasmanı her zaman zorlu olmuştur. Buraya gelirken endişe duyuyorduk. Her şeye rağmen 3 puanı aldık. Bursaspor'un pozisyonları daha fazlaydı, galip de gelebilirlerdi. Galatasaray'ın da mücadelesi vardı. Önümüzdeki günlerde daha iyi futbol oynayıp, daha güzel bir Galatasaray izleteceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili Polat, "Transfer devam ediyor. Görüşülen bazı isimler var, ama bunlarla anlaşamadık. Buraya oynamaya gelecek olan futbolcu, istekli olmalı. Bütçemiz belli. Ekonomik şartların en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sadece transferle olmuyor, transfer kaynağı sağlamak için uğraşıyoruz" cevabını verdi.

Polat, karşılaşmada orta hakemin iyi maç yönettiğini, yan hakemlerin ise bazı pozisyonları es geçtiğini ifade etti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu ise "Puan veya puanlar almak istiyorduk, ama olmadı" dedi.

Karasu, takımın sergilediği oyundan, futbolculardan ve teknik heyetten memnun olduklarını söyledi.

Seyircilerin güzel bir karşılaşma seyrettiğini belirten Karasu, ''Önemli olan dik durmaktır. Puan veya puanlar almak istiyorduk, ama olmadı. Güzel futbol, diri bir oyun oldu. Destekleri için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Karasu, bazı Bursaspor taraftarlarının rakip takıma ayrılan yüzde 5 kontenjana tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine, ''Bu duruma yönetim olarak yapacak bir şeyimiz yok. Biz yüzde 5 kontenjan vermiştik. İki takım taraftarı arasında boş bırakılan alana bilet alıp giren Galatasaray taraftarı olmuş. Bunu emniyet kuvvetleri engellemeliydi'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title