Haberler

Polat Belde Belediye Başkanı İsmet Güzel:

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne Bağlı Polat Beldesi'nin Belediye Başkanı İsmet Güzel, "Belediye Olarak Vatandaşımıza En İyi Hizmeti Vermeye Çalışıyoruz"dedi.

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Polat Beldesi’nin Belediye Başkanı İsmet Güzel, "Belediye olarak vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz"dedi.

Polat Belediyesi'ni 510 bin YTL borçla teslim aldıklarını, 80 yıllık belediye tarihinde ilk kez kara geçtiklerini söyleyen Başkan İsmet Güzel, "Göreve geldiğimizden bu yana 8 milyon YTL'lik iş yaptık. Bu harcamalara yol, su ve kanalizasyon hizmetleri dahildir" şeklinde konuştu.

Akçadağ ile Doğanşehir ilçeleri bağlantı yolunu kendi imkan ve araçlarıyla yapacaklarını taahhüt eden başkan Güzel, şimdiye kadar yol genişletme çalışmalarına hız verdiklerini vurguladı. Belediye Başkanı İsmet Güzel, Polat ile Pamuklu mezrası yolunun 5 kilometrelik kısmının genişletildiğini ve onarımının yapıldığını kaydetti.

Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında inekçiliği teşvik etmek amacıyla 200 başlık bir proje hazırladıklarını ve son aşamaya getirdiklerini aktaran Güzel, "Ekim ayında ise 50 bin adet karaçam fidanını ağaçlandırma alanına dikeceğiz" dedi

(ŞS-ST-ST-Y)

25.05.2007 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title