Haberler

Polat Baba mı Oluyor?

Güncelleme:

Geçen ay evlenen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın baba olacağı iddiası ortalığı karıştırdı.

Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik, bu hafta da magazin dünyasına damga vuran olayları değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular ve perde arkasında yatan olaylar...

POLAT BABA MI OLUYOR?

Necati Şaşmaz, geçtiğimiz ay evlendiği Nagehan Kaşıkçı (20) ile balayı için gittikleri Maldivler'den döndü. Çok mutlu olduğunu ve artık çocuk istediğini yakın dostlarıyla paylaşan Şaşmaz'ın bu konuyu eski rol arkadaşı ve yakın dostu olan Gürkan Uygun'la konuştuğu öğrenildi.

42 yaşındaki oyuncunun, Uygun'a "Çocuk sahibi olmak nasıl duygu? Yaptığımız işten dolayı eve girme saatimiz belli değil. Bunu nasıl ayarlayabiliyorsun" diye akıl danıştığı ortaya çıktı.

Sizce Nagehan Kaşıkçı hamile mi? Eğer değilse henüz okulu devam eden Nagehan, çocuk konusunda Necati Şaşmaz kadar istekli olur mu?

Necati Şaşmaz'ın çok yakında çocuk sahibi olacağını düşünüyorum. Şaşmaz gece dışarı çıkan biri değil. Ev ile iş arasında bir hayat yaşamak istiyor. Şaşmaz'ın çocukları çok sevdiğini duymuştum. Hatta ondan en az üç çocuk bekliyorum. Özellikle erkek çocuk isteği var. Eğer arka arkaya kızı olursa, oğlu olana kadar çocuk yapmaya devam ederler diye düşünüyorum. Çocuk için Nagehan Kaşıkçı'nın okulunun bitmesini bekleyebilirler. Ama Kaşıkçı okulla birlikte anneliği de yürütebilir ise Şaşmaz'ın bir yıl içinde baba olacağını düşünüyorum.

BARIŞMA SİNYALİ Mİ VERİYORLAR?

Ivana Sert ve boşanma aşamasındaki eşi Yurdal Sert, Nişantaşı'nda karşılaştıkları mekanda birbirlerine selam verip öpüştü. Kavga dövüş ayrılığın, mahkemelerin ardından çiftin bu medeni davranışını neye bağlamalıyız? Çocukları için mi bu yakınlık yoksa barışma sinyali mi veriyorlar?

Kesinlikle barışma sinyali vermiyorlar. Çocukları için medeni bir şekilde görüşüyorlar. Daha önce denediler ama başarısız oldular. Zaten ikisi de kendi hayatını yaşıyor. Ivana Sert sürekli Yurdal Sert'le ayrılmasına neden olan Hatem Yavuz'la anılıyor. Yurdal Sert de her gün başka bir kadınla görüntüleniyor. Bu saatten sonra bir araya gelmezler.

SEDA'DAN TWITTER'DA İLAN-I AŞK

Aylardır ilişki yaşadığını inkar ettiği Erkan Çelik'le Twitter'da yazışan Seda Sayan, Çelik'in "Aşk deyince aklıma..." tweet'i üzerine "Aşk deyince aklıma, simsiyah gözlerin, bembeyaz yüreğin gelir. Sen benim siyahımsın" yazdı. Sayan'ın, evli olan Erkan Çelik'e ilan-ı aşkı başını ağrıtır mı sizce?

Seda sayan anlaşılmayan bir şekilde ilk zamanlarda bu ilişkiyi reddetti ama reddetmesinin nedeni bence şimdi ortaya çıkıyor. Sayan'ın bu aşkı inkar etmesinin nedeni Çelik'in evli olmasıydı. Çelik boşanınca Sayan da şimdi gönül rahatlığıyla sevgilisiyle aşkını yaşıyor. Ama Sayan o dönemde çok insanı kırdı, boşu boşuna sinirlendi ve olay çıkarttı. Halbuki Çelik'le beraberdi. Kimseyi küçümsemek istemiyorum ama Çelik Gaziantep'te mütevazı bir ayakkabıcıydı. İstanbul'u Sayan sayesinde gördü. Şimdi de yazarlığa soyundu. Bir şiir kitabı çıkarıyor. Daha önce gazetecilere çok küfür etti, argo kelimeler kullandı. Şimdi de onlardan kitabının tanıtımını yapmasını istiyormuş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Biz onların aşk yaşadığını ortaya çıkardığımız ilk zamanlar demediklerini bırakmamışlardı. Görünen o ki şimdi de bu aşkın üzerinden reklam yapmaya çalışıyorlar. Bir kere daha biz haklı çıktık.

KUŞUM AYDIN'IN SIR EVLİLİĞİ

Kuşum Aydın'ın 2008'den beri evli olduğunun ortaya çıkmasıyla herkes büyük bir şok yaşadı. Aydın, saç stilisti Tülay Çakır'a aralarında büyük bir sevgi olmadığını belirtti. Aydın'ın eşi Tülay Çakır ise birbirlerine çok aşık olarak evlendiklerini, onu hem iyi bir arkadaş, hem de kardeş gibi sevdiğini söyledi. Çiftin bu evliliği sürdürme nedeni nedir?

Ben de şaşkınlık içindeyim. Enteresan bir durum. Aydın'ın cinsel tercihi belli. Bu evliliği niye yaptılar onu da bilmiyorum. Belki çocuk sahibi olmak için evlendiler. Hanımefendinin açıklaması da aslında nasıl bir ilişkileri olduğunu ortaya koyuyor. Reklam kokan bir durum var işin içinde. Bu evlilik halen sürüyorsa, bundan sonra sürmeyeceği kesin.

BİR KADIN ERKEĞİ REZİL DE EDER VEZİR DE...

Aralık başında haklarında aşk dedikoduları çıkan Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman, yeni yıl öncesi de Etiler'deki bir restoranda baş başa görüntülenmiş ama iddialar Bingöl tarafından yalanlanmıştı. Bingöl'ün "İş yemeğindeyiz, bizi sokak aşıklarıyla karıştırmayın" diye inkar ettiği o aşkı Gürman doğruladı. Önceki gün bir doğum günü partisine katılan çiftin fotoğrafları, Gürman'ın arkadaşı tarafından Instagram'da paylaşıldı. Güzel şarkıcı, Bingöl'ü öperken çekilen fotoğrafları kaldırtmak yerine altlarına ilan-ı aşktan farksız şu mesajı yazdı: "Sevgilimmmmm, aşkımmmmmm Yavuz Bingöl..." Yavuz Bingöl'ü ilk defa bu şekilde görüyoruz. Yanak yanağa verilen pozlara bakarak Bingöl çok aşık diyebilir miyiz?

Bu fotoğrafı gören Yavuz Bingöl bence çıldırmıştır. Bingöl'ün hiç tarzı olmayan şeyler bunlar. Aşk hayatıyla bu kadar gündeme gelen birisi değildi. İlk defa bu şekilde sürekli gündeme geliyor. "Bir kadın erkeği rezil de eder vezir de" diye bir laf vardır. Bu durum için çok uygun. ya Bingöl değişti ya da kör kütük aşık. O ağır Yavuz Bingöl havası bir anda değişti. Cıvık cıvık bir ilişki yaşanıyor. Önümüzdeki günler bakalım neler gösterecek. Yavuz Bingöl değişmediyse eğer, ya bu gidişata el atar ve ilişkisini sessiz sedasız sürdürür ya da bu iş daha fazla uzamaz ve ayrılıkla sonuçlanır.

BU İLİŞKİ EVLİLİĞE GİDİYOR

Oyuncu Meryem Uzerli, sevgilisi Can Ateş'in ilk evliliğinden olan çocuğuyla tanıştı. Uzerli'nin cici annelik sınavını başarıyla geçtiği konuşuluyor.

Yakında evlilik mi var sizce? Bu ısınma turlarının nedeni, çiftin ilişkisini ciddiyete bindirmesi mi?

Evet, ben bu ilişkinin ciddiye bineceğini düşünüyorum. Can Ateş'in Ebru Akel'le evliliğe giden bir ilişkisi vardı ama olmadı. Bu sefer olacak gibi. Kavgasız, gürültüsüz, dedikodusuz çok güzel bir ilişkileri var. Ateş iş hayatında, Uzerli de oyunculuk hayatında çok başarılı. Bu ilişkinin sonunda evlilik görüyorum. Bu yaz bile bir sürpriz yapabilirler diye düşünüyorum.

HEM KENDİ REKLAMINI HEM DE CEM'İN REKLAMINI YAPIYOR

Şahan Gökbakar şimdilerde diline Cem Yılmaz'ın oynadığı reklam filmini doladı. Gökbakar'ın yeni filmi Celal ile Ceren de önümüzdeki hafta vizyona giriyor.

Bu sataşmayı reklamını yapıyor olarak mı yorumlamalıyız?

Şahan Gökbakar hem kendi reklamını hem de Cem Yılmaz'ın reklamını yapıyor. Dikkat edilirse Yılmaz hiçbir şekilde cevap vermiyor. Gökbakar, önce ben Mercedes'im o BMW dedi, arkasından Yılmaz'ın rol aldığı reklam filmiyle dalga geçti. Gökbakar sürekli Yılmaz üzerinden prim yapıyor. Niye buna ihtiyaç duyuyor bilemiyorum. Yılmaz, Gökbakar'la ilgili ne bir tweet attı ne de TV'lerde hakkında bir şey söyledi. Kendince eğleniyor. Yılmaz şu anda bütün gösterilerinden oluşan bir filmle korkunç paralar kazanıyor. Bunun için de hiçbir masrafı olmadı. Oysa Gökbakar, "Celal ile Ceren" filmi için belli bir bütçe ayırdı. Film vizyona girince ne kadar getirisi olacak hep birlikte göreceğiz. Sanırım Yılmaz, Gökbakar'ın canını çok acıtmış. Gökbakar da bunu hazmedemediği için sürekli her lafı döndürüp dolaştırıp Yılmaz'a getiriyor.

SERDAR BU SEFER DE EVLENEMEZ

Bu haftanın sürpriz açıklaması Ebru Gündeş'ten geldi. Gündeş, Serdar Ortaç'ın sevgilisi Chole Loughnan ile evleneceğinin haberini verdi. Ortaç da bahar aylarında Çırağan Sarayı'nda evleneceklerinin müjdesini verdi. Uzun zamandır hayalini kurduğu aileye yakında kavuşacak olan Ortaç, sahne hayatını bırakır mı sizce?

Serdar Ortaç'ın evleneceğini zannetmiyorum. Çünkü ne zaman evliliğe çok yaklaşsa bir şey oluyor ve sonuç hüsran oluyor. Geçtiğimiz yıl birçok ünlü sürpriz yaparak nikah masasına oturdu. İnşallah Ortaç da bu kez nikah masasına oturabilir. Çocuğu olmasını çok istiyor. Belki evlenirse, çocuğu olursa gece hayatı ve kumarı da bırakır. İyi bir eş ve baba olacağına inanıyorum. Ortaç'ın bugüne kadar hayatına çok az Türk kızı girmiştir. Sürekli yabancı sevgilileri oldu. En sonunda da yabancı bir eşi olacak, tabi evlenebilirlerse... Sahne hayatını ise asla bırakmaz. İşine aşık bir adam o.

BU İLİŞKİDEN EVLİLİK ÇIKABİLİR

Ünlü şarkıcı Sıla, 1993'te bir suikasta kurban giden Uğur Mumcu'nun kendisi gibi gazeteci olan oğlu Özgür Mumcu ile Cihangir'de görüntülendi. Sıla kaçmaya yeltenmedi ve "İstediğiniz kadar çekin" dedi. Herkesi şaşırtan ve "Ne alaka" dedirten çiftin ilişkisi ne zaman başladı? Sürpriz ilişkinin gidişatı nasıl olur sizce?

Sıla, özel hayatıyla çok gündeme gelen birisi değil. Yakından tanıma fırsatım olmadı ama izlenimlerim sonucunda şunu söyleyebilirim, Sıla'nın değişik bir yapısı var. Etrafına duvar ören, biraz içe dönük, biraz da ukala... Burnu havada bir tip, hep kendi istediği olsun istiyor. Bu yüzden de basının hep soru işaretiyle yaklaştığı bir isim. İlişkilerinin gidişatı ne olur bilemiyorum ama bir şeyler rayına oturdu demek ki, el ele dolaşabiliyorlar. İlk zamanlar kaçıyorlardı, artık buna gerek duymuyorlar anlaşılan. İlişkileri ciddiyete binerse evlilik bile bekleyebiliriz bu çiftten.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şahan Gökbakar Necati Şaşmaz Yavuz Bingöl Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title