Haberler

Polat: Arzu Ettiğim Futbolu Bulamadım

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Bellizona Maçından Sonra Yaptığı Açıklamada, 'Arzu Ettiğim Futbolu, Mücadeleyi ve Neticeyi Burada Bulamadım. Daha Fazla Beklentim Vardı' Dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Bellizona maçından sonra yaptığı açıklamada, ''Arzu ettiğim futbolu, mücadeleyi ve neticeyi burada bulamadım. Daha fazla beklentim vardı'' dedi.

Polat maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, rakiplerini eledikleri için memnun olduğunu ifade ederek, ''Benim şahsi görüşüm arzu ettiğim futbolu, mücadeleyi ve neticeyi burada bulamadım. Daha fazla beklentim vardı. Ama neticede turu geçtik. Fakat Arda ve Mehmet Topal tekrar sakatlandı. 10 sakat oyuncuya çıktık. Bu maçı burada bırakıp Bursaspor mücadelesini düşüneceğiz'' diye konuştu.

Polat, Arda ve Mehmet Topal'ın sakatlıklarıyla ilgili olarak bugün sahada sert futbolun olmadığını dile getirerek, şunları söyledi:

''Futbolun içinde bu tür sakatlıklar olabiliyor. Benim bahsettiğim anti futbol, kasıtlı sertlik ve direk olarak futbolcuya arkadan atılan tekmeler ile benzeri hareketlerle ilgiliydi. Sakatlıklar oluyor. Önemli olan sakatlıkların olması gereken süre içinde tedavi yapılarak iyileşmesinin sağlanmasıdır.''

Bir gazetecinin ''Yaptığınız iyi transferlere rağmen özlenilen futbol yok, neden?'' sorusuna Polat, ''Takım bir türlü bir araya gelemedi ki. Oyuncuların yarısı devamlı sakat'' yanıtını verdi.

UEFA'da daha önce kupayı kaldıran bir takım olduklarını hatırlatan Polat şunları kaydetti:

''Bunu tekrarlamak istiyoruz. Bu sene şansımıza Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda final oynanacak. Oraya uzun bir yol var. Hedefi orayı koyduk ama oynayacağımız maçları birer birer geçmemiz lazım. Dediğim gibi hedef orada, ama dönüp Bursaspor maçını düşünmemiz lazım.''

Polat açıklamasının sonunda, Galatasaray'da bütün futbolcuların kaliteli olduğunu dile getirerek, ''Arzu edilen performansı yansıtmalarını bekliyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Ama Galatasaray takımı daha iyi olacak'' dedi.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek şunları kaydetti:

''Maça başlarken tek amaç gruplara kalmaktı. Bunu başarmak önemli. Ama istediğimiz oyunu ortaya koyabildik mi? Doğru söylemek gerekirse hayır. Fakat bunun çeşitli nedenleri var. Bugün yine 2 sakat oyuncu var. Şu ana kadar yaptığımız bütün resmi müsabakalara farklı 11'lerle çıkmak zorunda kaldık. Sezon başından beri hep aynı şeyleri söylüyoruz. Çok iyi kadromuz var ve birlikte oynadıklarında çok iyi yerlere gelecekler. Maalesef sakatlıklar nedeniyle bir türlü gerçekleştiremedik. Bugün sakatlanan Arda ve Mehmet Topal'ın durumu yarın belli olacak. Umarım iyi sonuç alırız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title