Haberler

Polat: "2 Kupayı da Kaldıracağımıza İnanıyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, 'Taraftarımız Bizimle Beraber Olursa 2 Kupayı da Kaldıracağımıza İnanıyorum' Dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ''Taraftarımız bizimle beraber olursa 2 kupayı da kaldıracağımıza inanıyorum'' dedi.

Polat, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bordo-mavili ekip karşısında taraftarlarının takıma verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

İstedikleri taraftarın bu akşam Ali Sami Yen'de olduğunu belirten Polat, ''Seyircimizin tekrar bizimle olması beni çok mutlu etti. Çok coşkuluydular. Bu galibiyette büyük destekleri oldu. Takım için söyleyecek birşey yok, onlar olağanüstü mücadele etti. İyi futbol oynadık, çok gol kaçırdık. Daha farklı bir netice olabilirdi. Yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Polat, Trabzonspor'un ofsayt kararı verilen Umut ile bulduğu gol pozisyonu için de, ''Tam görmedim ama hakemin neticeye etki edecek bir karar verdiğini düşünmüyorum. Televizyondan tekrar bakınca ofsayt olduğunu söylüyorlar. Bulunduğumuz yerden görmemiz mümkün değildi'' diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise Umut'un ofsayt olarak değerlendirilen pozisyonuyla ilgili yakın çevresinin televizyondan izlenimlerinin ofsayt olmadığını ifade ederken, ''Bizim gücümüz bu kadardı. Biz, yeni sezona hazırlanıyoruz. Galatasaray'a başarılar'' dedi.

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, teknik direktör Feldkamp'ın gidişinin ardından takımın değiştiği yönündeki yorumlara katılmadığını belirterek, ''Sadece daha fazla kenetlendik, çünkü şu anda buna daha fazla ihtiyacımız var. Puan kaybı yapmamalıyız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title