Haberler

Podyumlardan Bir Transfer Daha

PODYUMLARDAN EKRANLARA TRANSFER OLAN MANKENLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ. PODYUMLARIN TECRÜBELİ MANKENİ EBRU GÜZEL DE BİR ÇOK MANKEN ARKADAŞI GİBİ ŞANSINI TELEVİZYON EKRANLARDA DENEMEYE KARARLI GÖZÜKÜYOR.

Ancak güzel manken, ekranlara diğer manken arkadaşları gibi oyuncu ya da sunucu olarak değil onlardan çok farklı bir şekilde senarist olarak adım atacak.

Güzel mankenin şu sıralar yeni ve çok farklı bir hikaye üzerinde çalıştığı öğrenildi. Güzel'in titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü hikayeyi en kısa sürede senaryolaştırıp televizyon ekranlarında dizi olarak yer almasını istediği belirtildi. Yapımcılarla yakın temasta olduğu öğrenilen mankenin işi sıkı tuttuğu ve bu alanda başarılı olmayı çok istediği belirtiliyor.

Başarılı manken Ebru Güzel'in, manken arkadaşlarından farklı olarak daha yaratıcı bir projeyle ekranlarda boy göstermesi diğer mankenleri kıskandıracak gibi görünüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title