Haberler

Plevnespor Güreş Takımı, Antalya'da Tokat'ı Temsil Edecek

Belediye Plevnespor, Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu'nda yapılacak olan 17-20 yaş Gençler Güreş Şampiyonası'nda Tokat'ı temsil edecek.

Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda yapılan Gençler Serbest Güreş İl Seçmelerinde Belediye Plevnespor Güreş Takımı, takım halinde birinci oldu. Yapılan seçmeler neticesinde Belediye Plevnespor Güreş Takımı'ndan 55 kiloda Aziz Erdoğdu, 60 kiloda Hasan Öz, 66 kiloda Behlül Gül, 74 kiloda Hüseyin Kalaylı, 84 kiloda Abdüsselam Güngör, 96 kiloda Mustafa Yeter sıkletlerinde birinci oldu. 50 kiloda Turhal Şekerspor'dan Adem Şahna, 120 kiloda ise Gençlik Eğitim Merkezinden Murat Solakçı birinci oldu. Tokat Belediye Plevnespor Basın Sözcüsü Ali Polat, takım halinde 1. olan Belediye Plevnespor Kulübü'nün Tokat'ı 19-22 Şubat 2007 tarihinde Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu'nda yapılacak olan 17-20 yaş Gençler Güreş Şampiyonası'nda temsil edeceğini söyledi.

Öte yandan, 9-11 Şubat 2007 tarihinde Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Plevnespor Kulübü güreşçilerinden 60 kiloda Hasan Öz yarı finalde Dünya Şampiyonu Ersin Çetin'e yenilerek 5. olduğu, Öz'ün 2-4 Mart 2007 tarihinde Ankara'da yapılacak olan Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandığı kaydedildi.

(Nİ-SA-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title