Haberler

Plevne'ye Kapalı Pazar Yeri

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Plevne mahallesinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını yerinde inceledi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Plevne mahallesinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını yerinde inceledi.

Plevne Mahallesinde yapımı devam eden kapalı Pazar yeri yapım işi devam ediyor. Yapımı devam eden Pazar yerinde sebze pazarı haricinde birçok aktivitenin yapılabileceği açıklandı.

Kapalı pazar yeri inşaatını inceleyen Başkan Hasan Avcı, "Göreve geldiğimizde sosyal belediyecilik bizim için çok önemli demiştik. Ama bu demek değildir ki Altıeylül'de hizmetlerimiz eksik kalacak. 2018 Altıeylül için Şantiye Yılı olacak demiştik, Gündoğan Mahallemiz de Cuma pazar yerinin üzeri kapatma işi, Kültür merkezi inşaatımız, Plevne Kapalı Pazar yeri inşaatı, 15-20 güne kadar Cengiz Topal Caddesi üzerinde ikinci ALGEM inşaatı başlayacak. 2.Gündoğan mahallemize Mahalle Konağına da Ağustos sonu gibi başlayacağız. Altıeylül'ün şantiye yılı ilan ettiğimiz gibi devam ediyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Kapalı Pazar yeri Plevne mahallemizin sınırları içinde Çayırhisar bölgemizde bulunuyor. Bittiğinde bu bölgeye artı değer katan, 7 gün açık olacak şekilde, içinde 40 Pazar esnafının olabileceği, içinde kafeterya, toplantı salonu ile vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir proje olacak. Önümüzdeki mart seçimleri öncesinde bitirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"Avcı, Projelerimiz hız kesmeden devam edecek"

Devam eden diğer projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Avcı yeni başlayacak olan projeleri de müjdeledi. Avcı; "Buranın haricinde devam eden Cuma Pazarı üzeri kapatma işinin 6 Eylül'de, kurtuluş günümüzde bitirmeyi planlıyoruz. Sonrasında hemen yanına Mahalle Konağı yapım işini eylül gibi başlayacağız, Ocak ayı gibi bitirmeyi umut ediyoruz. İkinci ALGEM'i de bir senelik süreç içerisinde maksimum gayretle yapacağız. Hasan Can Kültür Merkezi de yılbaşında hizmet vermeye başlayacak. 2018 sona erdiğinde yeni döneme Altıeylül'ün 'Mutlu İnsanlar Şehri' sloganının altını daha iyi doldurup vatandaşlarımızı mutlu edeceğimize inanıyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hasan Avcı Altıeylül Gündoğan Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title