Haberler

Playstation Kupası Artık Paraya Çevrilecek!

PlayStation sahiplerinin uzun süredir severek kullandığı Trophy yani kupa sistemi artık gerçekten de işlevli bir hale geliyor.

PlayStation sahiplerinin uzun süredir severek kullandığı Trophy yani kupa sistemi artık gerçekten de işlevli bir hale geliyor. Yapılan açıklamaya göre artık oyunları oynarken kazandığınız kupalar, gerçek para birimine dönüştürülerek yeni oyunların satın alınmasında kullanılabilecek.

PlayStation ailesi için önemli bir gün!



Bugüne dek yalnızca "statü" anlamı taşıyan kupa sistemleri artık gerçekten de bir işe yarayacağa benziyor. Aslına bakarsanız, oyunları oynarken elde ettiğiniz kupaları çok da büyük rakamlara denk gelecek şekilde dönüştüremeyeceksiniz.

Açıklamada 100 gümüş kupanın 100 puan, 25 altın kupanın 250 puan ve 10 platinyum kupanın ise 1000 puan değerinde olduğu belirtildi. Bronz kupalar ise programa dahil edilmedi. Fakat orta seviye fiyat etiketine sahip bir oyunu satın almak için ise gerçekten uğraşmanız gerekiyor.

playstation

Çünkü 1,000 puan yaklaşık 35 TL gibi bir meblağa tekabül ediyor. Yani 200 TL'lik bir oyunu satın almak için 40'tan fazla platinyum kupayı paraya çevirmeniz gerekecek. PlayStation kullanıcıları platinyum kupaları elde etmenin zorluklarını da düşünecek olursa, gerçekten de emek isteyen bir servis olduğunu söylemek mümkün.

Son olarak da bu programın şimdilik yalnızca ABD'de geçerli olacağını ve ilerleyen dönemde küresel pazarda da uygulanacağını belirtelim. Ayrıca da bahsi geçen programa katılmadan önce kazandığınız hiçbir kupanın da paraya çevrilemeyeceğini hatırlatalım.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title