Haberler

Plato Meslek Yüksekokulu’nun "Tercih Karavanlari" Üniversite Adaylarina Yardim Edecek

Üniversite Tercihlerinizi "Tercih Karavanlarinda" Yapin!

Plato Meslek Yüksekokulu, üniversite adaylarına tercihleri ile ilgili danışmanlık hizmeti

vermeye devam ediyor. Üniversite adayları için internetten online danışmanlık hizmeti veren Plato MYO, şimdi de "tercih karavanları" ile birlikte İstanbul'un çeşitli semtlerinde dolaşacak. Karavanlarda Plato MYO'nun akademik kadrosundan kişiler, rehber öğretmenler ve okulun kendi öğrencileri olacak.

Üniversite adayları internet üzerinden Plato Meslek Yüksekokulu'nun web sitesine girerek meslek seçimi, bölüm ve program seçimi, yükseköğretim kurumu tercihleri konusunda uzmanlardan yardım alabilecekleri gibi tercih karavanları sayesinde de rehber öğretmenleri ile yüzyüze görüşebilecekler. Ücretsiz olarak verilecek olan bu rehberlik ve danışmanlık hizmeti öğrencilere alternatif bir çözüm olacak.

Tercih Karavanları'ndan Bir de Kısa Film!

Karavanlarda bulunan akademisyenler öğrencilerin doğru tercihleri yapmaları için onlara yardımcı olacak. Plato MYO'nun kendi öğrencilerinin de bulunacağı karavanlarda çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Plato MYO'nun farklı bölümlerinde okuyan öğrenciler tercih karavanlarında adaylarla izlenimlerini paylaşacaklar.

'Fotoğrafçılık ve Kameramanlık' Bölümü'nde okuyan Plato öğrencileri ellerindeki kameralarla çevredeki öğrenci ve öğrenci velileri ile röportajlar yapacaklar. Yapılan tüm röportajlar tercih dönemi sonunda Plato Meslek Yüksekokulu'nda kısa film olarak yayınlanacak.

Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet verecek olan karavan tercih dönemlerinde İstanbul'da dolaşacak. Tercih karavanları, 15-16-20-21 Temmuz'da Taksim de, 17-18-22-23 Temmuz'da Beşiktaş İskele'de, 18-19-20-23 Temmuz'da Şişli (Cevahir önü)'de, 15-19-21-22-24 Temmuz'da ise Kadıköy Rıhtım ve 16-17-24-25 Temmuz'da Bakırköy Özgürlük Parkı'nda bulunacak.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title