Haberler

Arkadaşlarını Soyması İçin Tuttukları Kiralık Gaspçı, 500 Bin Lirayla Kayıplara Karıştı

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de arkadaşlarını gasp ettirmek isteyen 3 kişi, kiralık gaspçı tuttu. Gasp ettirmek istedikleri arkadaşları ile kendilerini de yaralayan gaspçı 500 bin lirayı alarak kaçtı.

Aksiyon filmlerine konu olacak olay 20 Temmuz'da Şişli'de yaşandı. İddialara göre, 28 yaşındaki Ersin Y. reklamcılık işiyle uğraşıyordu. Ersin Y.'nin bir şirketten 500 bin lira alacağı olduğunu öğrenen Osman Ö, Özkan G. ve Yasin A. isimli arkadaşları gasp planı hazırladı. Plan çerçevesinde 3 şüpheli Ersin Y.'yi gasp etmesi için bir kişiyi kiraladı.

Olaydan haberi olmayan Ersin Y. 20 Temmuz günü Yasin A. ile 500 bin lirayı tahsil etmek için Halide Edip Adıvar Mahallesi'ndeki bir bankaya geldi. Bankadan paraları çeken ikili araçla seyir halindeyken motorsikletli bir gaspçı tarafından önleri kesildi. Motosikletten inen silahlı gaspçı Yavanova'yı göğsünden yaralarken, araçta bulunan Yasin A.'yı da başından vurduktan sonra paraları alarak kaçtı.

Planlı Gasp, Polisin Dikkatiyle Çözüldü

CEP TELEFONU İNCELEMEYE ALINDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürürken, polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında hastanede ekipler, hastanede yaralıların ifadesine başvurdu. İfade alma işlemleri devam ederken, polis ekipleri hastaneye gelen Ersin Y.nin arkadaşı olan Osman Ö.'nün şüpheli davranışlar sergilemesi üzerine gözaltına aldı. Polis, sorguya aldığı Osman Ö.'nün çelişkili ifade vermesi üzerine cep telefonunu incelemeye aldı.

Planlı Gasp, Polisin Dikkatiyle Çözüldü

GASPÇIYI TUTAN KİŞİLER DE KANDIRILDI

Yapılan incelemeler sonucu Osman Ö.'nün olay anı ve sonrasında sık sık görüşme yaptığı Özkan Ö.'yü de gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyette çapraz sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda Osman Ö, Özkan G. ve Yasin A. isimli 3 şüpheli arkadaşları Ersin Y.'yi gasp etmeleri için bir kişi tuttukları ancak gaspçının kendilerini tutanları da aldattığı belirlendi.

Yapılan incelemeler sonucu arkadaşlarını gasp ettirdiği belirlenen şüpheliler adliyeye sevk edilirken, gaspçı ise aranıyor.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

devlet hırsızlara ya iş verecek yada onları hapise atıp besliyecek..!!

4
1
yanıtYanıtla
ORHAN:

E HADİ. . . . HESAP ZAMANI ŞİMDİ

4
0
yanıtYanıtla
TERBiYECİ:

Su testisi su yolunda kırılırmış böyle arkadaşlık dostluk olmaz olsun olmasa daha iyimiş ama gaspcı engüzelini yapmış bu devirde kimseye güvenilmez menfat için insanların yapmayacağı şey yok ALLAHIM sonumuzu hayrede.

4
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

aman allahım

3
0
yanıtYanıtla
murat caneker:

başından vurulup olmeyenler çok şanslı insanlar arkadaşım kim ne derse desin. sadece kafa çatlağı ölümle sonuclanabiliyor. adamlar kursun yiyor olmuyor. emir gelmeden hiçbirşey olmuyor gördüğünüz gibi :)

1
1
yanıtYanıtla
ısparta lı gariban.:

ahir zamanın gaspcıları bile bir tuaf oluyor.

1
0
yanıtYanıtla
cvv:

Tam arkadaş olunacak tipler

0
1
yanıtYanıtla
tosun:

adama helal olsun doğrusunu yapmış

0
0
yanıtYanıtla
SUDA YÜZEN PENGUEN KAKASI:

ben suda yüzen penguen kakasiyim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title