Haberler

Plajda 'Kapkaç' İddiası

İzmir'in Çeşme İlçesinde, Plajda Bir Kadının Çantasını Alarak Kaçtıkları ve Tanınmamak İçin Kıyafetlerini Değiştirdikleri İleri Sürülen 2 Kişi, Polis Tarafından Yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, plajda bir kadının çantasını alarak kaçtıkları ve tanınmamak için kıyafetlerini değiştirdikleri ileri sürülen 2 kişi, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Teke Plajı'nda Neslihan Turgut'un omzundaki çantayı çekerek alan 2 kişi kaçarak, olay yerinden uzaklaştı.

Turgut'un verdiği eşkal bilgileri doğrultusunda çalışma başlatan polis ekibi, durumlarından şüphelendiği H.Y. (19) ile U.M'nin (17) kimlik kontrolünü yaptı. U.M'nin 'kapkaç' suçundan kaydı bulunduğunun belirlenmesinin ardından, 2 zanlı gözaltına alındı.

Çantası çalınan Neslihan Turgut tarafından teşhis edilen zanlıların, yakalanmamak için kıyafetleri değiştirdikleri belirlendi. Turgut'un, zanlıların ellerindeki poşetteki kıyafetlerin giydirilmesinin ardından teşhis yapabildiği kaydedildi.

Zanlıların, içindeki parayı aldıktan sonra çaldıkları çantayı attığı bildirildi.

(DHG-SER-BAH-İU) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title