Haberler
Güncelleme:

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

Antalya Konyaaltı Sahili'nde denize giren vatandaşların cep telefonu ve çantalarını çalan 4 kişi, o sırada yüzen gençler tarafından fark edildi. Gençler tarafından kovalanarak falezlere doğru kaçan şüpheliler, polislerin arama çalışması sonucu kayalık alanda saklanırken yakalandılar. Bulunan cep telefonları ve bir çanta sahiplerine teslim edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Mehmet Mehmet:

Ne olacak şimdi adam birkaç ay sonra yine dışarıya çıkar 46 suçtan sabıkalı adamlar nasıl dışarıda geziyor sanıyorsunuz.

50
1
yanıtYanıtla
Ali Akbulut:

Pazartesi günü mahkeme serbest bırakakacak oda hafta sonu işlem yapılmasığından ....

yanıt13
yanıt0
Sinan Yılmaz :

Ben bu yazıları yazarken çoktan çıkmışlardır belki de. Maalesef adalet sistemimizde çok fazla tutarsızlık var. Her gün şaşırmamak için çabalıyorum. İlginç kararlar gelmeye devam ediyor.

40
1
yanıtYanıtla
senata silva:

Vola abi banem argadeşen sandim ondan almişam, vola çalmamışem haa.. Saatine bokıp geri koyacaktem..

19
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkemizde kanunlardan cok uygulayanlarda sorun var bir kismi parti tavsiyesi ve atama ile geldiklerinden halkta taraflilar adeta emir ve direktifle calisiyor izlenimi birakirken bir diger kismin yeni atananlarin egitim bilgi ve tecrübesi yetersiz gibi ama esasta üstünde durulmasi gereken konu verdikleri kararlarla devlet iradesini güvenini ve sarsacak derecede halki bezdirerek kendi kanunlarini uygulamaya zorlayan ülkeyi kaosa sürükleyerek catistirmak isteyen kripto satilmislar olabilir

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title