Haberler

Plaj Futbolu

Antalya'nın Alanya İlçesinde Düzenlenen 'Alanya Beach Soccer Cup 2010' Turnuvasında, Rusya'ya 6?3 Yenilen Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Turnuvanın Üçüncüsü Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen 'Alanya Beach Soccer Cup 2010' turnuvasında, Rusya'ya 6?3 yenilen Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, turnuvanın üçüncüsü oldu.

Milli Egemenlik Plaj Futbolu Stadı'nda gerçekleşen 'Alanya Beach Soccer Cup 2010' turnuvasının son maçında, Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Rusya ile mücadele etti. Karşılamanın ilk periyotu, Dmitriy Shiskin'in attığı golle Rusya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Türkiye, ikinci periyotun ilk dakikalarında, Onur Zayim'in attığı golle skoru 1?1 beraberliğe getirdi. İlerleyen dakikalarda etkili ataklar yapan Rusya Milli Takımı, Egor Eremeev ile Alexey Makarov goleri ve Tamer Ay'ın kendi kalesine attığı golle ikinci periyotu 4-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın üçüncü periyotunda Rusya Milli Takımı'ndan İlya Leonov'un attığı gole, Türk Milli Takımı'ndan Hasan Taş golle karşılık verdi: 5-2

Her iki takımında karşılıklı ataklar yaptığı bu periyotta Egor Eremeev, Rusya Milli Takımı'nın 6. golünü kaydetti. Maçın son dakikalarında Türk Milli Takımı, Ayhan Sezer ile bir gol buldu ve maç, Rusya'nın 6?3 galibiyetiyle sona erdi.

Azeri hakem İstvan Mesarosch'un yönettiği maçta, Alexey Makarov ile Dmitriy Shiskin sarı kart gördü.

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı turnuvayı üçüncü sırada tamamladı, üç maçını da kazanan Rusya birinci, Azerbaycan ikinci, Ukrayna ise dördüncü oldu.

Rusya Milli Takımı'ndan Andrei Bukhlitskiy turnuvada en iyi kaleci, Egor Eremeev gol kralı, İlya Leonovise en değerli futbolcu seçildi. Turnuvanın Fair-Play ödülü ise Türk Milli Takımı'ndan Adil Müftüoğlu'na verildi.

Turnuva sonunda takımlara kupalarını, Türkiye Süper Lig Hakemleri'nden Kuddusi Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı, Alanya İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

(TLG-FAL-SEY-BER) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title