Haberler

Plaj Futbol Milli Takımı, Alanya'da Kampa Girdi

Avrupa'nın En İyi 8 Takımının Yer Aldığı Euro Beach Soccer Lig'de Mücadele Edecek Olan Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Kampa Girdi.

Avrupa'nın en iyi 8 takımının yer aldığı Euro Beach Soccer Lig'de mücadele edecek olan Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kampa girdi.

Milliler ilk çalışmasını Plaj Futbolu Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şamil Bilgin ve Teknik Sorumlu Adil Müftüoğlu gözetiminde Milli Egemenlik Plajı'nda gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve top kontrolü çalıştı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular çift kale maç yaptı. Antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şamil Bilgin, Euro Beach Soccer Lig'de Portekiz, İspanya, İtalya, Rusya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre ile karşılaşacaklarını söyledi. Alanya kampının 9 gün süreceğini belirten Bilgin, "Kamp sonunda yapılacak olan değerlendirmenin ardından başarılı olan sporcular, 18 Nisan'daki ana kampımıza katılacak" dedi.

Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Adil Müftüoğlu ise, takımda bu yıl yeni bir yapılanmaya gidildiğini ve teknik sorumlu görevine getirildiğini söyledi. Bu yıl her zaman olduğu gibi sezonu Alanya'da açtıklarını belirten Müftüoğlu, "Geçen yıl finalde Fransa'yı mağlup ederek 24 takımın mücadele ettiği ligden ilk 8 takım arasındaki Euro Beach Soccer Lig'e yükseldik. Avrupa'nın en iyi 8 takımının yer aldığı Euro Beach Soccer Lig'de daha güçlü rakiplerle karşılaşacağımız için çok çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle hazırlıklara erken başladık" şeklinde konuştu.

Milli takım kampında yer alan futbolcuların isimleri şöyle: Tamer Ay, Ahmet Şanlıdere, Ferit Yücel Ergün, Emre Turan, Namık Türk, Mahmut Arıkan, Seyit Ahmet Süer, Mutlu Köktaş, Erkan Anzaflıoğlu, Barış Terzioğlu, Sayıl Özkan, Turgut Baş, Cihan Curoğlu, Volkan Yeşilirmak, Mehmet Emin Kaya ve Uğur Bingöl.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title