Haberler

PKK Yanlısı Gösteriler Metro Seferlerini Durdurdu

Adana'da PKK yanlısı göstericilerle polis arasında çıkan çatışmada, havai fişek, taş, ve molotof kokteylleri kullanıldı.

Adana'da PKK yanlısı göstericilerle polis arasında çıkan çatışmada, havai fişek, taş, ve molotof kokteylleri kullanıldı. Polis göstericilere, gözyaşartıcı bombalarla karşılık verdi.

Olay saat 20.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, polis Diyarbakır'da yaşanan olayları protesto etmek için bir grubun BDP Hürriyet Mahalle Temsilciliği civarında toplandığı ihbarını alınca, bölgeye çok sayıda çevik kuvvet, terörle mücadele ve özel harekat polisleri sevk edildi. Polislere taşla saldıran göstericiler, daha sonra 'rampa' adı verdikleri düzenekle, havai fişekleri polislerin üzerine fırlattı. Polisin attığı gaz bombalarından kaçan göstericiler, ara sokaklara girdi. Göstericiler ara sokaklardan, ana caddeye ve polis araçlarına molotof kokteyli atarak, eylemlerini sürdürdü.

Metro hattı kenarındaki bulvarda meydana gelen olaylar nedeniyle, metro seferleri de durduruldu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Hürriyet Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title