Haberler

PKK'ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari, Bingöl, Mardin ve Tunceli ile ilçelerinde PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ( Tsk ), Hakkari, Bingöl, Mardin ve Tunceli ile ilçelerinde PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi. TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari Şemdinli'de (Irak kuzeyi uzanımında), güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında iki adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 135 adet fişeği ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Bingöl Karlıova'da, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında 8 adet el bombası, 2 bin 840 adet muhtelif çapta piyade tüfek fişeği, 3 adet silah üstü termal dürbün ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Mardin Mazıdağı'nda, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen 3 depo içerisinde 3 adet el bombası, 1 adet tabanca, 350 adet muhtelif çapta fişek ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Hakkari Merkez'de, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen bir sığınak içerisinde bir adet kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi. Tunceli Ovacık'ta, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen 5 sığınak içerisinde 1 adet el yapımı patlayıcı, 5 adet tüp, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanmış 50 kg amonyum nitrat, 2 adet el telsizi, 60 adet pil ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mardin Bingöl TSK PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title