Haberler

PKK'lı Terörist Örgütün Karanlık Yüzünü Gözler Önüne Serdi: 2 Gün Boyunca Tecavüze Uğradım

Güncelleme:

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yakalanan kadın terörist, örgütün cesaret hapıyla kendilerini nasıl patlatacaklarını öğrettiğini ve 2 gün boyunca tecavüze uğradığını anlattı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda sağ ele geçirilen PKK/YPG'li teröristin anlattıkları, örgütün karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Örgütün kamplarda kendilerine cesaret hapı verip ölüme hazırladıklarını anlatan terörist, örgüt sorumlusunun evinde de 2 gün boyunca tecavüze uğradığını söyledi.

SAĞ YAKALANAN PKK'LI TERÖRİST YAŞADIKLARINI ANLATTI

Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda bir süre önce Raco'da terör PKK/YPG mevzisinde silahıyla birlikte yakalanarak Türkiye'ye getirilen terörist Leyla Y., sorgusunda, örgüt içerisindeyken yaşadıklarını anlattı.

"CESARET HAPIYLA BİZİ HAZIRLADILAR"

Ailesiyle birlikte yaşarken silah zoruyla örgüt saflarına katıldığını ifade eden Leyla Y., "Bir kampa götürdüler, burada 45 gün ideolojik ve silah eğitimi aldık. Eğitimimizin ikinci haftasından itibaren sorumlu sözde komutanlar hepimize uyuşturucu ve cesaret hapları dağıttı. Bu haplarla kendimizi daha güçlü hissedeceğimizi söylediler. Haplardan içmeye başladık. 'Bu kafayla her şeyi yapabilirsiniz' diye bizi ikna ediyorlardı.

"KENDİMİZİ NASIL PATLATACAĞIMIZ ÖĞRETİLİYORDU"

Hapı içtiğimizde korkumuz kalmıyordu, kampa katılan herkes bu haplardan alıyordu. Kampta silah eğitimin yanı sıra kendimizi nasıl patlatacağımız da öğretiliyordu, ölüme hazırlıyorlardı. Eğitimimi tamamladıktan sonra kontrol noktalarında nöbet hizmetlerine başladım. Sivil insanların aramasını yapıyorduk. Haklarında şikayet varsa yakalıyorduk, çoğu kez kadrolu görevliler bunlara işkence yapıyorlardı" dedi.

"2 BOYUNCA TECAVÜZ ETTİLER"

Örgüt sorumlusunun evinde 2 gün boyunca tecavüze uğradığını ifade eden Leyla Y., "Görev yaptığım sırada örgüt içinde sorumlu olan Hasan'ın daveti üzerine Afrin'deki evine gittim. Uyuşturucu aldık, bir süre sonra kendimden geçmişim. Kendime geldiğimde çıplaktım, evde başka şahıslar da vardı. Hepsi bana tecavüz etmiş. 'Neden bunu yaptınız' deyince verilen eğitim karşılığı olduğu söylediler. Hasan bana örgüte katılan birçok kadına sahip olduğunu anlattı. Hasan'ın eşi gelince beni evden attılar, tekrar Raco'ya giderek görev almaya devam ettim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Suriye Afrin PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (55)

blue:

hic inandirici gelmedi ,buna sanki isidciler girmis

137
204
yanıtYanıtla
...:

şimdi pişman eline fırsat geçse yine yapacağını yapar bunlar . . . .

272
23
yanıtYanıtla
cabbar:

pişman deyil. pişman gibi gözüküyor.

yanıt227
yanıt14
Recep34:

Alışmış kudurmuştan beterdir getirmekle hata yapılmış

212
21
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

su testisi su yolunda kırılır ne işin vardı onların icinde

81
7
yanıtYanıtla
dünyanin düzeni bozuk:

bir insan düsünün etrafi tehlikelerle dolu ben acidim bu kizcagiza sucu sadece bi kisinin üzerine atmak kolay

11
53
yanıtYanıtla
aaaa:

Neyine acıdın? Kendisi gitmiş katılmış örgüte, teröristlere kendisi zevk için vermiş, hapı isteğiyle kullanmış ama yakalanınca zorla oluyor. Allah hepsini perişan etsin.

yanıt46
yanıt3
Melis:

Acıma Acırlar Dünyanın Düzeni Bu !!!! Bunların Allah belasını versin topunun

yanıt18
yanıt2
dünyanin düzeni bozuk:

kacirilanlardan sandim olsun biz yinede insanligimizi birakmayalim düsene vurmak yakismaz bize zaten yakalanmis sucuna göre cezasini ceker tekrar bi hainlik yapamaz enazindan tedbir almislardir eminim Allah bu teröre silah satan destekleyenleri kahretsin

yanıt8
yanıt3
Bence:

Senin düzenin bozuk, dünyanın ne suçu var. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title