Haberler

Piyasaya Sahte Para Süren 2 Kişi Yakalandı

Karabük Başta Olmak Üzere, Zonguldak ve Bartın İllerinde Sahte Paralar ile Eczanelerden Ağrı Kesici İlaç Alan 2 Kişi, Düzenlenen Operasyonla Yakalandı.

Karabük başta olmak üzere, Zonguldak ve Bartın illerinde sahte paralar ile eczanelerden ağrı kesici ilaç alan 2 kişi, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile müşterek yaptığı çalışmalar neticesinde, Safranbolu ilçesinde bulunan çok sayıda eczaneden sahte 20 YTL ile düşük fiyatlı ilaç almak suretiyle piyasaya sahte para sürdükleri gerekçesiyle O.G. ve E.U. isimli şahıslar yakalandı. Adli makamlardan alınan arama ve el koyma izni gereği aranılan şüphelilerin üzerinden ve sahte para ile alışveriş

yaptıkları eczanelerden toplam 35 adet sahte 20 YTL, 3 adet sahte 50 YTL ile değişik markalarda toplam 50 adet ilaç bulundu.

Olayla ilgili yakalanan şahıslar, adli makamlara sevk edildi.

(YE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title