Haberler
Güncelleme:

Piyasaya müdahale eden Merkez Bankası ne kadar dolar sattı?

Merkez Bankası dün döviz kurundaki aşırı oynaklık sonrası piyasaya satım yönünde doğrudan müdahalede bulundu. Dolar, hamle sonrası 12.40'lara kadar gerilese de düşüş kalıcı olmadı ve kur yeniden 13.20'nin üzerine çıktı. Merkez piyasaya sattığı dövizin miktarıyla ilgili bilgi vermezken, kaynaklar Merkez'in müdahaleyle doğrudan ve sözleşmeli olarak 1 milyar dolar civarında bir satış yaptığını belirtiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Kobra Murat :

Sonuc, 1m dolar gitti. Sak diye satinca dagilmadi yine :)) Batirel ne diyor buralar zirve miymis yine

22
5
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

1 M ile dolar yüzde 6 tepe taklak geldi bir ara. Tabi ardından yapılan meşhur açıklamalarla geri geldi tabii de... Düşünün 1 değil de 128 milyar satılsaydı ne olurdu bu dolar acaba? İnsan merak etmiyor değil hani.

yanıt4
yanıt1
Coşkun Usta:

Bu döviz artışını durduracak ,ne önlem gerekiyorsa onu gecikmeden yapınız..Gecikirseniz ;Fatura ÇOK AĞIR OLACAK..Bunu görmek için,EKONOMİ UZMANI OLMAYA GEREK YOK..Her şey ortada..

14
1
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

yapılması gereken bellı devlet her yıl basında onune genel gıder defterını alır artık bızım yıllık fazı beklentımız su der dovızde fiyat polıtıkamız su der fıx ler yanı senede 2 defa revıze etmesı lazım dolar krumuz su faız kurumuz bu dıye sabıt lemesı lazımdır oyle serbest pıyasa dıye dersen olacağıda bu olur. serbest pıyasa yaptınmı dısardan gelecek para yuksek faız ıster ıcerdekı para babalarıda bunu ıster yattıkları yerden para kazanırlar .

7
3
yanıtYanıtla
Ismail Erdemir:

ağrı kesici verildi.ama ağrının kaynağına yönelik bir tedavi yok.kanser gibi metastaz yaptı sanırım.Artık hiç birşey tesir etmiyo.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title