Haberler

Piton Kaçak Yolcu Oldu

Müşteriler Minibüste 2 Metre Boyunda Bir Pitonla Yolculuk Ettiğini Fark Edince Ortalık Karıştı.

Müşteriler minibüste 2 metre boyunda bir pitonla yolculuk ettiğini fark edince ortalık karıştı.

Filipinler'in başkenti Manila'da bir minibüsün müşterileri 2.1 metre uzunluğundaki bir pitonla seyahat  ettiklerini fark edince trafik arap saçına döndü.

Polisin verdiği bilgiye göre, minibüsün bu "müşterisini" hoş  karşılamayan diğer yolcular, kentin en işlek caddesinde durdurdukları araçtan kendilerini dışarı atarak, kaçmaya başladı. Bu arada duran minibüsten inen pitona diğer araçlar da çarpmamak için büyük mücadele verirken, trafik alt üst oldu.

Pitonun, Filipinler'e özgü "Jeepney" olarak bilinen minibüsün altındaki çelik süspansiyon borularının etrafına dolanmış olduğu kaydedildi. Minibüsten "inen" pitonun yetkililer tarafından yakalanarak, bir çuvala  koyulduğu bildirildi.

Vahşi Hayatı Kurtarma Merkezi'nde görevli yılan uzmanı Dante Santiago, pitonu götürüldüğü polis karakolundan teslim alırken yılanın uysal ve sağlıklı olduğunu belirterek pitonun evden kaçmış bir "evcil hayvan"  olabileceğini öne sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title