Haberler

Pitbull'un Saldırdığı Süs Köpeğine Suni Teneffüs Yaptı

Bahçelievler’de sahibi tarafından gezinti için parka çıkartılan süs köpeği, Pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

Olay, Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde yer alan bir parkta öğlen saatlerinde meydana geldi. Sahibi tarafından gezintiye çıkarılan Pitbull cinsi köpek, aynı parka gezinti için çıkarılar bir süs köpeğine saldırdı. Pitbull’un boğazından ısırdığı ve uzun süre bırakmadığı süs köpeği, sahibi ve vatandaşların müdahalesiyle güçlükle kurtarıldı.

KÖPEĞİNİ KURTARMAK İÇİN SUNİ TENEFÜS YAPTI

Saldırının ardından ağır yaralanan süs köpeğine ilk müdahaleyi önce sahibi ardından çevredekiler yaptı. Sahibi, nabzı atan ancak nefes almakta güçlük çeken köpeğine suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Çevrede toplananlar ise baygın haldeki köpeği su dökerek ayıltmaya çalıştı. İstenen yardımın gelmemesi üzerine köpeğini kucağına alan şahıs, yoldan çevirdiği bir taksiyle veterinere gitti.

PİTBULL SAHİBİNE TEPKİ

Saldırının ardından çevrede toplanan vatandaşlar, olayı uzaktan izleyen Pitbull köpeğinin sahibine tepki gösterdi. Köpeğin sahibi kadın, “Köpeğim belki yaşıyordur. Ne olur hastaneye götürün. Abla ben gelemiyorum ne olur sen onlarla git. Zeytinimi orada bırakma” diyerek feryat etti.

Öte yandan, iki kişinin yaşananları ellerindeki dondurmaları yiyerek izlemesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenibosna Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title