Haberler

Pişman Aşık Kendisini Affettirdi

Denizli'de kendisine küsen kız arkadaşıyla barışmak isteyen Önder Yalav, meydanda diz çöktü, çok sayıda kişinin önünde af diledi.

Denizli'de kendisine küsen kız arkadaşıyla barışmak isteyen Önder Yalav, meydanda diz çöktü, çok sayıda kişinin önünde af diledi. Sonunda amacına ulaşan genç, arkadaşını barışmaya ikna etti.

Denizli'deki Delikliçınar Meydanı, bir süre önce tartıştığı kız arkadaşı Asena Güler ile barışmak isteyen oyuncu Önder Yalav'ın af dilemesine sahne oldu. 'Asena beni affet' yazılı pankart hazırlatan Önder Yalav'a arkadaşları da taşıdıkları 'Affet', 'Affet, o çok pişman' yazılarıyla destek verdi. Organizasyondan haberi olmayan ve ikilinin ortak bir arkadaşıyla buluşacağını düşünerek Delikliçınar Meydanı'na gelen Asena Güler, gördükleri karşısında kısa süre şaşırdı yaşadı. Elinde çiçeğiyle gelen Önder Yalav, kız arkadaşının önünde diz çöktü, kendisini affetmesi için dakikalarca dil döktü. Güler'in erkek arkadaşını affetmesinin ardından çiftin arkadaşları da mutlu anı konfeti patlatarak kutladı.

Kız arkadaşıyla barıştığı için mutlu olduğunu söyleyen Önder Yalav, "Tüm hata bendeydi. Kendisini üzdüm ve bana kırıldı. Ben de böyle bir organizasyon hazırladım. Affettiği için çok mutluyum" dedi.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Delikliçınar Meydanı Denizli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title