Haberler

Pis Yedili 74. Bölüm İzle

Güncelleme:

Pis Yedili yaz aylarında da ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen gençlik dizisi Pis Yedili'de yaşanan yaprak dökümlerine rağmen yavaş yavaş kendini toparlmaya başladı.Diziden ayrılan Bayrampaşalı, Can ve Zeki karakterleri deprem etkisi yaratmıştı.Bu etkiyi yavaş yavaş bitiren dizi ekibi 74. bölüm üyle ekranlara geldi.

Pis Yedili 74. bölüm ünde Bayrampaşalı'nın, Günçiçek'i ve arkadaşlarını terk etmesi Günçiçek'i derinden yaralar. Bayrampaşalı'nın gidişini kaldıramayan Günçiçek intihar girişiminde bulunur. Trafo ise artık Karabiber'e olan duygularını dile getirmiştir. Ancak yalnız kaldıklarına birbirlerine hislerini söyleyemezler.

Pis Yedili 74. bölüm ünde Etkin'in ayarladığı bruncha bütün okul davet edilmiştir. Ancak Furkan Pis Yedili'nin bruncha gelmemesi için elinden geleni yapar. Pis Yedili ise buna inat brunchun yapıldığı yerin yakınında pikniğe giderler.

Pis Yedili 74. bölüm ü 24 Temmuz Çarşamba akşamı 74. bölüm üyle ekranlara gelmişti.

Pis Yedili 74. bölüm izle. Pis Yedili 74. bölüm full izle. Pis Yedili 74. bölüm seyret. Pis Yedili 3. son bölüm izle show tv dizi izle... Pis Yedili 74. bölüm izle, Pis Yedili tek parça izle, Pis Yedili son bölüm izle, bu yazın fenomen dizisi Pis Yedili yeni bölümü ile Show TV'de dizi izle...

Pis Yedili 74. Bölüm - Full Tek Parça İzlemek için tıklayınız.

Pis Yedili 74. bölüm izle. Pis Yedili 74. bölüm full izle. Pis Yedili 74. bölüm seyret. Pis Yedili 3. son bölüm izle show tv dizi izle... Pis Yedili 74. bölüm izle, Pis Yedili tek parça izle, Pis Yedili son bölüm izle, bu yazın fenomen dizisi Pis Yedili yeni bölümü ile Show TV'de dizi izle...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title