Haberler

Pırlantacılardan Gemicilerden Değilim

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, 29 Mart'ta Yapılacak Yerel Seçimlere Dönük Çalışmalarını Hızlandırırken, Yeni Proje ve Vaatlerini de Açıklamaya Devam Ediyor.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere dönük çalışmalarını hızlandırırken, yeni proje ve vaatlerini de açıklamaya devam ediyor.

Karayalçın, Ankara Büyükşehir Belediye bütçesinin sadece yüzde 15 ile Ankara'da yoksulluğa son vereceğini iddia ederek, "Ben sosyal devletten yanayım; kayırmacılıktan yana değilim, canını kurtaran kaptan diyenlerden değilim; pırlantacılardan, gemicilerden, likit yumurtacılardan değilim" dedi.

Karayalçın, Ankara'da yerel seçim çalışmaları çerçevesinde; Temelli'de CHP seçim bürosunun açılışına katıldı. Karayalçın burada yaptığı konuşmada, seçilmesi durumunda Ankara için yapacağı projeleri anlattı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yüklendi. Ankara'da fırsatçıların, rant peşinde koşanların olduğunu öne süren Karayalçın, "Temelli'nin değişik yerlerinde arazi alımlarına, satımlarına baktığınızda, birileri uyurken birilerinin uyanık olduğunu göreceksiniz; burada arazi kapatmaya başladılar. Birileri 'yola devam'derken birilerinin yolsuzluğa devam anlamında bunu nitelediğini göreceksiniz" dedi.

-RANT PEŞİNDE KOŞANLAR-

TBMM'nin önünden itibaren içine girilen koridorun, Armada alışveriş merkezinden sonra imar katliamını sergilediğini kaydeden Karayalçın, şöyle konuştu:

"TOKİ'si bir yandan, Büyükşehiri öte yandan, rant peşinde koşanlar üçüncü bir koldan, bu koridoru, gözlerimizin önünde, göz göre göre talan etmekteler. Bu koridorda boş yer bırakmamacasına, buldukları her yerde, gördükleri her yerde alışveriş merkezi yapmaktalar, konut yapmaktalar, aklınıza ne geliyorsa, neyi yapabiliyorlarsa, onları yapıp sergilemekteler. Ankara'ya günahtır, Ankaralılara yazıktır. Çok iyi bildiğimiz bir alışveriş merkezinde imar haklarının arttırılmasının gerekçesi olarak, 'evet rant sağladık, o kişiye yüksek imar hakkı verdik; ama o kişi de bize bu imar hakkıyla birlikte, eşeğine ters binmiş Nasreddin Hoca heykeli yapma söz verdi' şeklinde ki açıklama nedeniyle söylüyorum."(ANKA)

(BK/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title