Haberler

Piri Reis Okulları'nda Basketbol Eğitimi Başlıyor

Arkas Spor Kulübü ve Allso Academy iş birliğiyle Işıl Alben Basketbol Okulu, Piri Reis İlköğretim Okulları'na geliyor.

Arkas Spor Kulübü ve Allso Academy iş birliğiyle Işıl Alben Basketbol Okulu, Piri Reis İlköğretim Okulları'na geliyor.

Arkas Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, daha önce Piri Reis Okulları'nda açtığı voleybol kurslarıyla bu branşı destekleyen kulüp, basketbol için de kolları sıvadı.

Yıllardır altyapıya verdiği önemi, A Takım ve Milli Takım'a kazandırdığı oyuncularla belgeleyen Arkas Spor, bünyesindeki branşlardan voleybol, yelken, dağcılık ve yüzmenin ardından Türkiye'de kaliteli birey-sporcu yetiştirme misyonuyla yeni projeler geliştiren Allso Academy ile iş birliğine gitti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray'ın başarılı oyun kurucusu Işıl Alben'in Allso Academy çatısı altında oluşturulan basketbol okulu, Piri Reis Okulları'nda hayata geçirilecek.

Piri Reis Okulları'nın Güzelbahçe ve Karşıyaka şubelerinde başlayacak olan Allso Academy-Işıl Alben Basketbol Okulu'nda 9-12 yaş arasındaki çocuklar basketbolu öğrenecek. Genç basketbolcular, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere tüm hafta sonlarını değerlendirebilecek.

Işıl Alben Basketbol Okulu ile çocuklar, aynı zamanda spor yaparak sosyal bir çevre içinde kendilerini tanıma, bir ekibe katılma, ekip üyesi olarak mücadele etme, paylaşma ve öz çalışma disiplinini kazanma fırsatını bulacak.

Dışarıdan da başvuru yapılabiliyor

Piri Reis Güzelbahçe kampüsünde 11 Kasım'da başlayacak program, cumartesi ve pazar günleri, 2005-2008 doğumlular için saat 15.00-16.30, 2009-2013 doğumlular için 16.15-17.30 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Program, Karşıyaka kampüsünde ise 18 Kasım'da hayata geçirilecek. Burada 2005-2008 doğumlular 14.15-15.30, 2009-2013 doğumlular 13.00-14.15 saatleri arasında basketbol kursuna katılacak.

Programa, Piri Reis Okulları öğrencilerinin yanı sıra dışarıdan da başvuru yapılabiliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Güzelbahçe Işıl Alben Piri Reis Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title