Haberler

    Pırelli Lastiklerinin Aşkı Cenevre Otomobil Fuarı'ndaydı

    ?2013 Cenevre Otomobil Fuarı?'na özel olarak hazırlanan Pirelli tanıtım filminde PZero lastiklerinin orijinal ekipman olarak yer aldığı markalarla olan ilişkisi ele alındı. Hazırlanan filmde 2015 stratejisi çerçevesinde premium segmentte dünya lideri olmayı hedefleyen Pirelli'nin, dünyanın en iyi otomobillerinin tercihi olduğu bir kez daha vurgulanıyor.

    Fuar ortamında hazırlana tanıtım filminde Pirelli'nin premium segment liderliği yolunda emin adımlarla ilerlediği gözler önüne seriliyor. 2013 Cenevre Otomobil Fuarı'nda dünyaca ünlü otomotiv markalarıyla birlikte sergilenen Pirelli, yüksek performans lastikleri alanındaki gücünü artırarak sürdürüyor. Premium segmentte yer alan Bentley, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes, Aston Martin, McLaren, Alfa Romeo ve Audi markalarında orijinal ekipman olarak kullanılan Pirelli PZero lastikleri, Cenevre Otomobil Fuarı'nda otomobil tutkunlarıyla bir araya geldi.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Pirelli Cenevre Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title