Haberler

    Pique ve Ramos İş Ortağı Oluyor

    Araları soğuk olduğu iddia edilen dünyaca ünlü iki savunmacı farklı bir sektöre atılmanın hazırlıklarını yapıyor.

    İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giymelerine karşın aralarında sürekli bir gerginlik olduğu iddia edilenile , iş ortaklığına hazırlanıyor.

    Geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında takım arkadaşı Ramos ile arasındaki ilişki sorulan Pique, "Basında sürekli Sergio ile aramızda bir problem olduğuna dair haberler yer alıyor. Bu tamamen yalan, aksine çok iyi geçiniyoruz. Yakında beraber bir iş kurma planımız var." açıklamasında bulundu.

    Katalan futbolcu bu iş hakkında detaylı bilgi vermezken, İspanyol medyasından birçok kaynak Pique ile Ramos'un bir medya platformu kurmak için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

    Pique daha önce Twitter sayfasından gönderdiği bir mesajda bu sektöre ilgisini belli etmiş ve futbolculara özel bir iletişim ağı kurmak istediğini ifade etmişti.

    Söz konusu girişimin, sporcular tarafından yazılan yazıların yer aldığı ve son dönemde popülerlik kazanan "Players' Tribune" platformuyla benzerlikler taşıyabileceği öne sürülüyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sergio Ramos İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title