Haberler

Pinhan Ensemble, Türkiye'deki İlk Konserini Verdi

Güncelleme:

Alman kardeşler Malte ve Benjamin'in bağlama sevdasıyla başlayan müzik serüveniniyle doğan ve Belçika'dan Simon'un perküsyonuyla, Türkiye'den Uğur Önür'ün de kabak kemanesi ile dahil olduğu Pinhan Ensemble konseri, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Küçükçekmece Belediyesi tarafından Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen konserde, Pinhan Ensemble Türkiye'nin her bölgesine ait türküler seslendirerek unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türkiye'deki İlk Konser

Söyledikleri türkülerle gönülleri fetheden Pinhan Ensemble grubu, Türkiye'deki ilk konserlerini Küçükçekmece'de verdiklerini ifade etti. Müzikseverlere ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür eden grup, konserde Aşk Kalbimde Yer Almış, Kınıfır, Her Dem Ey, Yine Geldi Kara Güz, Maçka'nın Yolu Taşlık, Başımda Altın Tacım, Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber, Cefalı Yar Bana Lazım Değilsen, Billah Talip eserlerini seslendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title