Haberler

Pınar - Yağmur Dolu Dizgin

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi'nde İlginç Açıklamalarda Bulundu.

PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN İSTANBUL OUTLET PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE İLGİNÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

"Evlilik var mı?" sorusuna Pınar Altuğ, 'Nikahla evlilik için çok erken.' derken, Yağmur'a evlilik teklif soruldu. Evlilik teklif etmemiş. İlişkimizin evliliğe gitmemesine hiç bir neden yok' diye cevaplandırdı.

Pınar Altuğ "İlk sevgililer gününde ikimizin de işine yarayacağını düşünerek cüzdan aldım. Tanışmamıza gelince çok iyi arkadaştık, gırgır şamata derken denk geldi. Sizinde desteğiniz oldu. İşimiz kolaylaştı. Daha sonra Çeşme'de karşılaştık. Birbirimizle kavga etmiyoruz. İkimizde birbirimize kızacağımıza kendimize anlatıyoruz. Biri hata yaptığını fark ediyor. İkinci sevgililer gününü birlikte görme açısında Yağmur'da Haziran'ın sonuna kadar birbirimize görebilirsek evlenebiliriz" dediler.

Bu arada Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ'un için Sevgililer Günü Beşiktaş'ta çok yüksek bir binada gül yapraklarının, mumların, müziğin olduğu yerde yemek yiyip otel odasında kaldıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title