Haberler

Pınar Karşıyakalı Onuralp Bitim, NBA draftına katılmak istiyor

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın genç oyuncularından Onuralp Bitim, gelecek sezon NBA draftına katılmayı planladığını belirterek, "Kariyerim boyunca NBA hedefim her zaman mevcut olacak onun dışında ise Avrupa'da kaldığım sürece kariyerimi bir EuroLeague takımında...

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın genç oyuncularından Onuralp Bitim, gelecek sezon NBA draftına katılmayı planladığını belirterek, "Kariyerim boyunca NBA hedefim her zaman mevcut olacak onun dışında ise Avrupa'da kaldığım sürece kariyerimi bir EuroLeague takımında devam ettirmek isterim." dedi.

Onuralp Bitim, kulübün YouTube kanalında yayınlanan "5 Soru 5 Cevap" adlı programında yaptığı konuşmada, Kovid-19 salgını sürecinde kendisine daha fazla vakit ayırma şansı bulduğunu, basketbol dışında bir şeyler yapmanın da kendisine iyi geldiğini ancak sahada olmayı özlediğini belirtti.

Anne ve babasının basketbolcu olmasının kendisine kariyerinde bir avantaj veya dezavantaj oluşturmadığını kaydeden Onuralp Bitim, "İlk A takıma çıktığımda çocukken babamın arkadaşı olarak tanıştığım ağabeylerimle aynı sahada olmak benim için garip olmuştu." ifadelerini kullandı.

Onuralp Bitim, bu sezon hem kendisi için hem de takım anlamında çok iyi gittiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Salgın olmasaydı FIBA Europe Cup'ı kesinlikle kazanmıştık. BSL'de ise ligi ilk iki sırada bitirip final oynayacağımızı düşünüyordum. Pınar Karşıyaka'nın bu sezon büyük hedeflerine giden yolda önemli takımlara karşı oynayacağı maçlarda kendimi gösterebileceğimi düşünüyordum. Bu sezon için mutluyum ama sezonun oynanmayan, en heyecanlı en keyifli kısmı kaçtığı için de üzgünüm ancak dediğim gibi yaşım genç. Önümüzdeki sezon NBA draftlarına katılmayı planlıyorum. Kariyerim boyunca NBA hedefim her zaman mevcut olacak onun dışında ise Avrupa'da kaldığım sürece kariyerimi bir Avrupa Ligi takımında devam ettirmek isterim. EuroLeague'de adından söz ettiren Türk oyunculardan bir tanesi olmak isterim."

Kaynak: AA / Spor

Pınar Karşıyaka Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title