Haberler

    Pınar Karşıyaka oyuncuları Kiğılı mağazasını ziyaret etti

    Güncelleme:

    Birbirinden cazip kampanyaları ve eşsiz koleksiyonlarıyla tüketicinin nabzını tutan Kiğılı, yeni sezona yepyeni mağazasıyla merhaba dedi.

    Birbirinden cazip kampanyaları ve eşsiz koleksiyonlarıyla tüketicinin nabzını tutan Kiğılı, yeni sezona yepyeni mağazasıyla merhaba dedi. Şıklığını önemseyen beylerin tercihi Kiğılı'nın, İzmir Hiltown AVM'de açtığı yeni mağazası birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Türkiye basketbol tarihinin başarılı isimlerinden Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıya oyuncularının katıldığı açılışta keyifli anlar yaşandı.

    BASKETBOLUN DEVLERİ KİĞILI'DA

    Türkiye'de ve yurt dışında hazır giyimin öncü markası olma yolunda ilerleyen Kiğılı'nın İzmir'de açılan 11. mağazası ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Karşıyakalıların beğenisine sunulan mağaza açılışına, Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve ve takımı katıldı. Keyifli anlara sahne olan açılışta, yeni sezonun hit parçaları tanıtıldı. Zengin renk ve model seçenekleriyle şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Kiğılı, İzmirlilerin vazgeçilmez tercihi olmaya devam edecek.

    Türkiye'de erkek hazır giyim sektörünün oluşmasında ve gelişmesinde öncü rol üstlenen aktörler arasında yer alan Kiğılı 1938'de kuruldu. Bugün Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut markalarıyla, yurtiçinde toplam 67 ilde 225 mağazada ve yurtdışında 15 ülkede 26 satış noktasında hizmet veriyor. Çağdaş, akılcı ve stil sahibi erkekler için, her günde ve her ortamda rahatça giyilebilecek şık ve konforlu parçalar yaratıyor. Müşteri memnuniyetini odağına alan uygulamaları, mağazacılık, insan kaynakları ve teknoloji alanlarında benimsediği yaratıcı ve yenilikçi bakış açısıyla, Türkiye'de hazır giyim ve moda alanında söz sahibi lider markalardan biri olarak yoluna devam ediyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Pınar Karşıyaka Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title