Haberler

Pınar Karşıyaka'dan milli maç takvimi açıklaması

Güncelleme:

Basketbolda bazı Euroleague takımlarının milli maçlar için ülke milli takımlarına oyuncu göndermemesi tartışma yaratırken, ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, milli maç takvimi ile kulüp organizasyonlarının çakışmasının kendilerini zor durumda bıraktığını açıkladı.

Basketbolda bazı Euroleague takımlarının milli maçlar için ülke milli takımlarına oyuncu göndermemesi tartışma yaratırken, ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, milli maç takvimi ile kulüp organizasyonlarının çakışmasının kendilerini zor durumda bıraktığını açıkladı. Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, son olarak Fransa Basketbol Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Siutat'ın Euroleague'i eleştirerek, organizasyonun tutumunun milli takımları zora soktuğunu söylediği hatırlatılırken, "Bu noktada takvim çakışması milli takımları zora sokuyor gibi görünse de aslında en büyük zorluğu çeken biz kulüpler oluyoruz" denildi. Yeşil-kırmızılı yönetim tarafından yapılan açıklamada, uygulanan takvim ve maç planlamalarından kaynaklı olarak milli aranın hemen sonraki günü ligde Fenerbahçe Beko ile yapılacak maçta takımın önemli parçalarından Amath M'Baye'den yoksun kalma durumuyla karşı karşıya olduklarına dikkat çekilirken, şu görüşler paylaşıldı:

"Amath M'Baye'ye Fransa Milli Takımı'ndan davet geldi ve biz de oyuncumuzun ülkesinin milli formasını giyme gururunu yaşamasının önünde durmamak adına izin verdik. Ancak Fransa 29 Kasım'da deplasmanda Macaristan ile oynayacak, bizim ligde Fenerbahçe Beko ile oynayacağımız maç da hemen ertesi gün. Hal böyle olunca, hem camia hem yönetim hem sponsorlar adına başarı kovalayan hem de hedefler doğrultusunda bütçelerini yönetmeye çalışan biz kulüpler, bir de farklı ülke federasyonlarını tatmin etme sorumluluğu altına girmiş oluyoruz. Şu unutulmamalıdır ki bizlerin düşünmesi gereken en önemli konu, kulübümüzü hedefi yolunda ilerletmeye çalışmak. Özellikle ulusal ligler ve Avrupa kupaları olmak üzere iki kulvarda da oynayan bizim gibi kulüpler, bu trafikte bir de milli maç takviminin yükünü üstlerine almak zorunda bırakılıyor. Bu da kulüpleri oldukça zor durumda bırakıyor."


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Karşıyaka Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title