Haberler

Pınar Karşıyaka'dan Darrüşafaka maçındaki hakem yönetimine tepki Açıklaması

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, dün oynanan ve 82-79 mağlup oldukları Darüşşafaka karşılaşmasında hakem kararlarının sonucu belirlediğini ileri sürdü.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, dün oynanan ve 82-79 mağlup oldukları Darüşşafaka karşılaşmasında hakem kararlarının sonucu belirlediğini ileri sürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni yıla galibiyetle başlamayı isterken alınan mağlubiyetin üzücü olduğu belirtildi.

Maçta özellikle iki kararın sonucu etkilediği savunulan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Mücadele oynanırken inişler çıkışlar yaşanmış olsa da maçın belki en doğru yerinde geri dönerek skoru dengelemişken, önce rakip takım hücumunda es geçilen 8 saniye, hemen ardından göz göre göre çalınmayan hatalı yürüme, maçın sonucuna direkt etki etmiştir. Arka arkaya yapılan bu iki bariz hata (!) sahadaki basketbolu, mücadeleyi, oyun ve seyir zevkini alıp götürmüştür. Kazandıkları maçtan dolayı Darüşşafaka'yı tebrik ederken, mücadelenin sonucuna etki edenleri de anmadan geçmenin vicdana sığmayacağı kanısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Belki bu maç hatasıyla kusuruyla bitti ancak daha önümüzde çok maç var. Özellikle son maçımızda ve beraberinde önceki maçlarda yaşadıklarımızın benzerleri ile bundan sonra karşılaşmamayı umuyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Basketbol Süper Ligi Pınar Karşıyaka Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title