Haberler

Pınar Gültekin kimdir? Pınar Gültekin katili kim? Pınar Gültekin bulundu mu?

Güncelleme:

Üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin,Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolmuştu. Tüm ekiplerin arama çalışmalarına rağmen haber alınamayan genç kızın cansız bedenine 21 Temmuz günü ulaşıldı. Peki, Pınar Gültekin'in katili kim?

Pınar Gültekin 16 Temmuz'da kaldığı evden çıktıkta sorna ne ailesi ne de arkadaşları ondan haber alamadı. Annenin jandarma karakoluna başvurmasıyla arama çalışmaları başladı. Akyaka Mahallesi'nin çevresinde son defa görülen gen kızın cansız bedeni bir varilin içinde bulundu.

PINAR GÜLTEKİN KİMDİR?

Gültekin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde eğitim görüyordu. 16 Temmuz günü yalnız yaşadığı Ula ilçesi Akyaka Mahallesi'ndeki evinden çıktı ve sonrasında kendisine ulaşmak isteyen ailesi, telefonların cevapsız kalmasıyla korkuya kapıldı.

Abla Sibel Gültekin ile anne Şefika Gültekin, Muğla'ya gelerek, Akyaka Jandarma Karakol Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulundu. Harekete geçen jandarma ve polis ekipleri, Pınar'ı bulmak için arama çalışması başlattı. Genç kızın son olarak Akyaka Mezarlığı civarı ile Menteşe ilçe merkezindeki AVM'de görüldüğü öğrenildi.

PINAR GÜLTEKİN BULUNDU MU?

Muğla'da üniversite eğitimini sürdüren Pınar Gültekin, ailesinin başvurusuyla tüm ilçede aranmaya başlanmıştı. Gültekin'in 5 günün ardından, Menteşe ilçesi Gülağzı mevkisindeki ormanlık alanda bir varil içinde cansız bedenine ulaşıldı.

PINAR GÜLTEKİN'İN KATİLİ KİM?

Olayla ilgili genç kıızn erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, kendisinden ayrılan kız arkadaşı ile yeniden barışmak isteyen Cemal Metin Avcı tüm çabalarına rağmen Pınar Gültekin'i ikna edemeyince, Gültekin'i önce darbetti sonra ise öldürerek varille ormanlık alana attı. Cemal Metin Avcı sorguda suçunu itiraf etti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pınar Gültekin Akyaka Muğla 3. Sayfa Gündem Haberler

500

Yorumlar (4)

Serpil:

Istemiorsa ayril def ol git. Kizi yakti kendini mahfetti

8
1
yanıtYanıtla
Nihat sahin:

Yazık oluyor çocuklarımıza dikkatli olun tanımadığınız kişilerle arkadaşlık yapmayın bizleri üzmeyin çocuklar sizlere yazık oluyor

4
0
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Anne ler Baba lar çocuk larimiza sahip çıkalım, onlarla arkadaş olalım yedirmeyelim ite köpeğe

1
0
yanıtYanıtla
Esin Akdeniz:

Evli bir erkek kim bilir o güzel kızı ne şekilde kandırdı...allah onun gibilere nefes aldırmasın. O canı yaktı ya....milyon katını yaşasın adi adam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title