Haberler
Güncelleme:

Pınar Gültekin'in cenazesini kadınların omuzlaması dikkat çekti

Muğla'da, eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cenazesi memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine getirildi. Pınar Gültekin'in cenazesini kadınların omuzlaması ise dikkat çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (83)

Oğuz Türkü:

Neden Anne babası bu olay oluncaya kadar kızıyla ilgilennedi kız evli bir erkeklr ne işi ola bilir ki??Allah rahmey ey

31
37
yanıtYanıtla
??:

peki evli adamın başka bir kadınla ne işi olur ? neden kadının işi ne diyorsunuz hep ?? yani cinayeti haklı mı çıkarıyor bu söylediğin ? öldürülmeli mi yani ?

yanıt33
yanıt6
zapatista:

bende üniversite ögrencisiyim bu dönem sınav yok rahmetli köyünde otursaydı ne işi vardı öyle şerefsiz biriyle bağ evinde

35
21
yanıtYanıtla
insaff:

ya sen nasıl bir zihinyettesın ! boşuna okula gıtme bu zıhnıyetel ebu topluma bır katkın olmaz

yanıt5
yanıt15
ZAPATİSTA''A CVP:

Aman kardeşim bak doğruyu söylemişsin zorlarına gitmiş hemen saldırmaya başlamışlar bırak fazla zorlama doğrular her zaman can yakar durum böyle oluncada kuduz olup dahada saldırganlaşırlar herkes neyin ne olduğunu biliyor.

yanıt3
yanıt1
yeliz:

Demek cenazeyi kadınlar taşıdı öylemi !! Ey güzel Allah''ım sen sana kalpten inanan ve iman eden gerçek mümin kullarını koru, senin rahmetin azabından çok daha fazladır ama ben bir kul olarak insanlara tahammülüm kalmadı senin yüce dinini öğretmekle görevli hocalara tahammülüm kalmadı içimde öyle bir his varki felaketlerin en korkuncunu yaşıyacağımız yakındır işte o zaman sen gerçek mümin kullarını azabından koru çünkü bu millet gerçekten azdı şunların hallerine bak . . . .

33
21
yanıtYanıtla
Cahillerden nefret eden:

İnsan ol insan

yanıt4
yanıt12
Bob:

Ne bu şimdi.. senin hemcinslerin kendi haklarını savunamayacak mi.bir mazlumun tabutunu sirtlamak senin inancina neden bu kadar ters. Bir kadının canice öldürülmesine bir kadının tepki göstermesine bir kadın neden aciziyet belirtisi ile yaklaşir

yanıt3
yanıt9
BOB''A CVP:

Dinimizde yeri olmayan birşeyi belirtmem neden bu kadar zorunuza gidiyor ?O kadınların değil taputa omuz vermesi cenazede ön saflarda o halde bulunmaları dahi dinen kabul edilemez, acılarını anlıyorum Rabbim hiç bir anne babaya böyle acı yaşatmasın ama başımıza ne geldiyse bizi Yaradanı unuttuğumuz için geldi.

yanıt8
yanıt3
Fatma:

Senin gibiler var olduğu sürece en korkuncunu yaşıyoruz zaten

yanıt3
yanıt5
Çağdaş:

söylediklerine harfiyen katılıyorum. cenazeyi kadın taşıyamaz. erkek varken taşıyamaz. islam bunu emreder. İslamı gerici gören feminist topluluk üyeleri sana birazdan saldıracaklar. ama onlar bilmezler mi İslam öncesinde kız çocuklarının diri diri gömüldüğünü

yanıt8
yanıt3
674yyr:

Bop a cvp .....müslüman olan mumin kadin erlek cenaze namazı sünnettir.....meyide ye islami gorevini yerine getiriyorlar...namaz dua ile ...zaten ölüm de ibrettir her inan bay ve bayan için...ALLAH ın en sevdigi ibadet samimi icten olandir...boş yapmayalim kalplerde olanı ALLAH bilir....sevenleri yakin olmak isterler tabiki....

yanıt0
yanıt2
ne alaka:

ne saçma bir yorum hatta salakça

yanıt0
yanıt5
uCube:

Ne kadar gereksiz ve boş bir yorum yaptığının umarım bir gün farkına varırsın. Cenazeyi kadınların taşımasının ne gibi bir zararı olabilir? Ya da cenazeyi kadınlar taşıyamaz gibi bir hadis ya da ayet mi bulunuyor? Hem burada cenazeyi taşımak değil, giden gitti. Senden şunu beklerdim bir kadın olarak, şu yorumu buraya bırakana kadar Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın demeni beklerdim. Yazık ki, ne yazık. Sende son nefesini bir gün vereceksin unutma.

yanıt2
yanıt4
Bu ne:

islam kadınların cenaze taşıyamayacağını hangi kaynakta emrediyor??? Yaz ki bizde öğrenelim. Kuran ve hadis dışındaki kaynakları şirk sayarım, bunuda bilesin.

yanıt0
yanıt2
BU NE''YE CVP:

Ümmü Atıyye radıyallahü anhanın rivayeti şöyle:''Biz kadınlar, Resulullah tarafından cenazeyi takip etmekten nehyolunduk. Cenazeye ittibâ’, bizim üzerimize farz kılınmadı. '' Bu kadınlar bırakın cenazeye katılmayı taputunu taşıyorlar '''' BU NE NİCKLİ ''''ZAVALLI HADİSİ OKUDUNMU?ANLADINMI ?Neymiş demekki bilgin yoksa fikrinde olmasın vara yoğa konuşma adam sansınlar.

yanıt0
yanıt0
BU NE''YE CVP:

''Resulullah ile bir cenazeye gitmiştik. Resulullah (orada) gördüğü kadınlara sordu:- Cenazeyi omuzlar mısınız?- Hayır, omuzlamayız. - Ya ölüyü defneder misiniz?- Hayır. - Öyle ise hiçbir sevaba nail olmayarak evinize dönünüz, buyurdu. ''

yanıt0
yanıt0
Bu ne:

Yeilize cevap, "zavallı" diye başlayıp kaba devam ettirdiğin cümleden ne olduğun anlaşılıyor. Sana hakaret etmedim bir soru sordum, verdiğin cevaba bak. Ümmü Atıyye isimli şahıs bir insanoğludur ve bahsettiğin bir RİVAYETTİR. Diğer mesajında kaynak bile bildirmiyorsun. Aslolan önce Kuran ve ardından peygamberimizin hakiki hadisleridir. Bu benim görüşüm, saygılı olmayı öğren.

yanıt0
yanıt0
İNSAF:

Bence bu olayda savunulacak ve desteklenecek tek kadın katilin karısıdır. Düşürüldüğü durum bence bu yaşanılanlardan daha kötü. O ikisi bence belalarını birbirinden buldu.

32
17
yanıtYanıtla
Mert:

sen reizil bir yataiksin, üstelik de rumuzunu insaf koymuusun, insan degilsin

yanıt4
yanıt10
Kadına bakış açısı:

Karısını kocası düşünseydi hatta kızını düşünseydi de böyle davranmasaydı reddedilince kabul edip sussaydı istenmiyor diye öldürüyor ve bu size normal geliyor böyle zihniyet yoksunluğu oldukça daha çok cinayet yaşanır

yanıt0
yanıt2
insafsız:

iğrençsiniz sen ve senin gibi düşünen herkes iğrenç umarım düşündüğün kötü durumların hepsini yaşarsın

yanıt0
yanıt0
gerçekçi:

bitlisli ve o yaşantı. yabancılar haklı istedikleri olmuş anadoludan bozulmuş bizim kültür.

21
26
yanıtYanıtla
Koyun:

Aynen

yanıt6
yanıt0
kul ihsan:

yolun ortasından yürüyene araba çarpma ihtimali, kaldırımda yürüyene oranla daha yüksek olasılıktır. bu haberin arkasından yapılan şeyma subaşi haberlerini okuyunuz onun gibi bir hayata sahip olmak isteyenler maalesef mağduriyetin en kötüsünü yaşayabiliyorlar

24
12
yanıtYanıtla
yaw hehe:

bence de kaldırım daha tehlikeli. kafana saksı düşebilir halı düşebilir. sigara izmariti gelebilir. yolun ortası daha guvenli gelir bana en azından arabayı görürsün. başın hava da yürümediğine göre yolun ortası daha cazip :)

yanıt3
yanıt6
rosa:

belkide sadece kadin bir erkek tarafindan öldürüldügü icin kadinlar tarafindan tasiniyordur?Herseyi Din;e baglamayin. Dinimizde erkeller kadinlari cani istediklerinde öldürebilir de yazmiyor ona bakacak olursaniz.

25
10
yanıtYanıtla
avcı52:

tmda cenazeye bile saygı kalmamış insan bi başını üstünü kapatır. yazık halimize

22
7
yanıtYanıtla
ERC:

HEPİMİZ KENDİMİZCE YORUM YAPIYORUZ , HİÇ BİRİMİZ OLAYIN NASIL GERÇEKLEŞTİĞİNİ BİLMİYORUZ , YILLARDIR BENIM ANLAMADIGIM , SEVGİLİ VEYA ESKİ SEVGİLİ NE DEMEK SEN NE HAKLA SAHIP ÇIKARSIN, KİMSİN , NESIN SEN , SEN INSAN DEĞİLMİSİN , BİR İNSANIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ NE HAKLA KISITLARSIN ,

26
1
yanıtYanıtla
NECO:

İÇKİ KUMAR FAL BUNLAR ŞEYTAN İŞİİÇİK BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR

22
4
yanıtYanıtla
onur:

yav arkadaşlar bir can acımasızca öldürüldü çocuklara tecavüz edilip öldürülüyor kadınlarımız acımasızca tecavüze uğrayıp öldürülüyor hayvanlara işkence ediliyor ve bizim burda tartıştığımız şey cenazeyi kadınlar omuzladı öylemi yazık insanlığınızdan utanmalısınız ne hale geldik nereye gidiyoruz şu aciz zihniyetleriniz için üzülüyorum bir kadının hayalleri umutları geleceği acımasızca bir cani tarafından elinden alınıyor ve biz cenazeyi kadınlar kaldırmış diye tartışıyoruz yazıklar olsun.

17
7
yanıtYanıtla
Göktürk:

bu saydıkların elbette mide bulandırıcı ama sanki eskiden yomuş gibi yansıtmakta bir acayip. Hatta iddia ediyorum eskiden bu tip olaylar kat ve kat fazla idi ancak bilgiye ulaşmak teknoloji vs bu kadar hızlı değildi.

yanıt3
yanıt1
onur:

göktürk evet ama şu anda konumuz teknoloji değil ben ne yazmışım sen ne diyorsun

yanıt0
yanıt1
Baran:

Pınar artık yok. Günahlarıyla sevaplarıyla şu an Allah ın huzurunda. Rabbim günahlarını affetsin, rahmetiyle muamele etsin. Dilerim rabbimden en küçük bir iyiliği varsa o iyiliğinin hürmetine Pınar ı cennetinde ağırlasın. Fakat şu görüntü hoş bir görüntü değil. Böyle birşey olamaz. 85 milyon duygu birliği içindeyken bunu bozmasın kimse. Kadınların cenazeyi omuzlaması doğru değil. Hem inanca hem de cenazeye saygısızlık olarak addederim bunu.

9
15
yanıtYanıtla
Baran:

Dislike verenler, Pınar için hep dua ediyoruz, keşke bi amin diyerek eşlik etseydiniz dualara. Hayatı vahşetle gasp edilen tüm Pınarlar için.

yanıt0
yanıt0
Bu ne:

İlk yazdıklarına amin elbette, ama son cümlen fitne ve şirk barındırıyo. İslam adına yanlış fetva verenler, kendinize gelin.

yanıt0
yanıt3
BU NE DENEN ZAVALLIYA CVP:

BU NE Nickli zavallı baran doğruyu söylemiş fitne ve şirk nedir bilirmisin ?Kadınların o taputu taşımasının islam dininde yeri yoktur dini bile kendi istek ve arzularınıza alet ediyorsunuz doğruyu söyleyenede anlamını bilmediğiniz kulplar takıyorsunuz yanlış fetvaymış , o cenazede doğru olan hiçbirşey yoktur imamın orda bulunmasınada bir anlam veremedim kadınların hallerine bir baksana insanın Allah''dan korkar gavur bile cenazesinde bu halde değil herkes adabıyla ve edebiyle haraket ediyor ya bu

yanıt2
yanıt2
Bu ne:

Kullandığın çirkin üsluptan dolayı Allah affetsin seni, ne diyeyim.

yanıt1
yanıt0
Ferdi:

Sen allah mısın da cenazeye saygısızlık yapıldığına karar verdin? Kadınların cenazeyi omuzlaması saygısızlıkmış. . . . . İşte Pınar ve Pınar gibi diğer kadınların öldürülmesine sebep olan erkek egemen bir düşünce daha. . .

yanıt2
yanıt1
Handan:

Ağzına sağlık Baran

yanıt2
yanıt1
Bitlisli:

Cenazeyi erkekler kaldırır diye bir ayet mi var? Hayır! Bu kadar basit.

yanıt4
yanıt6
Bu ne:

Kulun kelamını Allahın kelamından üstün tutanlarla muhatap oluyoruz. Kadınlarda cenaze omuzlayabilirler, bunda bir sakınca olmadığını düşünüyorum. Herkesin inancı kendini bağlar. Saygılı olalım yeter

yanıt1
yanıt1
Baran:

Ben görüntüyü doğru bulmadığımı söyledim, kimi şirk demiş kimi fetva demiş kimi Allah kelamı demiş kimi fitne demiş kimi de çirkin üslup demiş. Hayretler içindeyim. Yahu kadınların cenaze taşıması sana göre normal bana göre değil neyi tartışıyorsunuz benimle. Daha kızcağızın toprağı kurumadı Allah tan korkun, inancınız varsa oturun Pınar için dua edin, Allah tan rahmet dileyin.

yanıt0
yanıt2
Bu ne:

Baran kardeşim, kısmen "Yeliz" i kastettiğim mesajlar sana yazılmış gibi olmuş, bu benim kusurum, afedersin. Senin üslubuna lafım yok. Pınara üzüldük, duasında ettik. Allah rahmet etsin. Tartışıyoruz çünkü kadınlar ve onların İslam dinindeki yerleri önemli ve toplumumuzda kanayan yara.

yanıt0
yanıt1
veys:

Maşallah burası klavyecilerle doluvermiş

12
9
yanıtYanıtla
metin:

görücü usulu olamasa aşk sevgi hepsi yalan

14
5
yanıtYanıtla
Oğuz Türkü:

Allah rahmet eylesin

16
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Cenazenin kadınlar tarafından taşınması kadınların korunmasına farkındalık yaratılması açısından anlamlıdır. Fakat bunu bir feminism malzemesi haline getirmek çok yanlış. Kadının canına kıyılmış ve kadın erkek hepimiz böyle şeyleri yapanı lanetliyoruz. Olaya feminism bağlamlı değil insanlık vicdanı bağlamında yaklaşmalı.

13
4
yanıtYanıtla
MEHMET''E CVP:

Bence sen feminizmi bırakta Allah ne buyuruyor ona bak tabi müslümansan. . . . .

yanıt2
yanıt0
MEHMET:

''Ikra'' diyor öncelikle. . . ''okuyun'' demek oluyor o da . . okuyun ki cahil kalmayın anlamında

yanıt0
yanıt0
Bingül teyze:

Pınarın katilinin davasına takip değil kadın ölümlerine çözüm istiyoruz

13
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kilise''nin Cami olarak kullanildigi bir Ülke''de. Kadinlarin kadin cenazesini omuzladigimi zorunuza gitti?

8
5
yanıtYanıtla
Gemlikli:

Kilisenin camiiye çevrilmesine hangi yasak hükmü var da o aklinizla fetva veriyorsunuz ?

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Bana cevap vermek isteyen arkadaslar su yorumumu iyice okuyun ve anlayin ozaman cevap verin. Kilise Camii''ye cevrildimi yazmisim? Kilise Camii olarak kullanilan yazmisim. Algilama probleminizmi var sizlerin?

yanıt1
yanıt1
birisi:

1453 ten beri 567 yıldır minareleri vardı o kilise dediğinin. Minareli kilise olur mu? 1934''te müze yapılana kadar camiydi. şimdi yine cami oluyor. 600 yıla yakındır kiliseliğini yitirmiş mekandan bahsediyoruz. Ayrıca ülkenin her yerinde özgürce ibadet edilmeye açık kiliseler var. Hepsi cami mi oldu? sapla samanı karıştırma.

yanıt0
yanıt0
onur:

yeliz cenazeyi kadınların taşıması seni neden bu kadar rahatsız etti onu anlamadım nasıl bir zihniyete sahipsin sen

6
7
yanıtYanıtla
kara:

bu canavarları kadınların kendileri hortlatıyo, Kadınlar kendilerine düşman oldukça bu zulüm daha çok büyür, Bir kadına bakıyorsun kaynanasına düşman, öteki eltisine düşman, diğeri görümcesine düşman, bir kız kardeş diğer kız kardeşinin eşini elinden alıyor ortaya kadınların nefsinin savaşı çıkıyor, Daha sonra kadın kocasına annenle yaşayamayız kız kardeşlerinle anlaşamayız deyip ortada kalmış manyak erkek üretiyorlar, Toplumu oluşturup TÜRK MİLLETİ, nin temel taşlarını sağlamlaştıran KADINLARDIR

10
2
yanıtYanıtla
Kadın:

Senin yaran var belli. Kadın bosuna susman olmaz. Bı bakıyorsun gorunce cekıştırıyo Bı bakıyorsun kaynana kaynatıyoruz. Sonra gelın suclu. Anlasılan karına sahip çıkamıyorsun belli. Bu haberin senin yarana Bı alakası yok. Nerenden okuyorsun. Adam evli gozu dısarda. Gelın yapsa neler dersınız. Git işine git evine. Senin ne işin var elin kızıyla. Kocası tarafından aldatılan kadını kimse niye dusunmuyor.cunku beyinlerimiz boş. İşimiz yok. Yetenegı iz yok. Şahsiyetini yok

yanıt11
yanıt6
elifce:

O kadar haklısınız ki bir kadın olarak söylüyorum. Erkeklerden hiç bir şe beklemeden bizim kendi içimizde bir birlik olmamız lazım. Arkadaşını kıskanma çok güzelsin de, evli bi adamla mı tanıştın karına git de, yolda korkan bir kadın mı gördün git yanına burdayım de. Destek olun, düşman değil.

yanıt13
yanıt1
Samimiyet, esitlik:

Kac tane kadin öldürüldü. Bu kadar ilgi gösterilmedi. Belli bir kesim daha değerli gibi davranılıyor.

4
8
yanıtYanıtla
MURAT:

idam cezasi ne zaman gelecek ?? NE ZAMAN MECLISTEN CIKACAK DAHA NE BEKLIYOR MECLIS

10
2
yanıtYanıtla
Samed:

Idam laik demokratik bir ülkede olmaz ,ama sen ille idam istiyorsan git Arabistan’a

yanıt5
yanıt9
samet kişilik bozukluğuna cevap:

laiklik isteyen yallah fransaya melun seni

yanıt7
yanıt4
samed''E CVP:

Samed ben idam değil şeriat istiyorum sende şeriat istemiyorsan git avrupaya lgbt onlarla birlikte yaşarsın çünkü belliki çok modern çok çağdaş çok''da nefsi geniş bir mahlüksün hadi yallah oraya benim şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımda yerin yoktur.

yanıt6
yanıt5
Memleketim:

Avrupa Birligi nezaman izin verirse ozaman gelecek. Izin vermeyecegine göre gelmeyecek. Siz Reis''in palavralarina kulak asmayin.

yanıt2
yanıt0
Garip:

Erkek erkeği öldürdüğünde veya kadın sevgilisi ile bir olup erkeği öldürdüğünde erkek cinayeti denmiyor. Cinayet cinayettir cinsiyeti yok bunun kadın öldürünce canı erkek öldürünce katil mi olunuyor. Suçlar arasında cinsiyetcilik veya ırkçılık aranmaz buda katil sonuçta birinin canını almış. Bundan sonra erkek oldurulurse 5 yıl kadınsa 10 yilmi ceza alacak. Allah kimsenin başına vermesin. Geçen gün 2 kuzen öldürüldü bu kadar haber değeri olmadı.

7
4
yanıtYanıtla
hiç de garip değil:

iğrençsin. kadın çinayeti denilmesinin nedeni az araştırırsan anlarsın belki

yanıt0
yanıt0
misscan:

Allah sabır versin ailesine pınarla birlikte bunlarda toprağa karıştılar çok üzgünüz pınar biz kadınlar olarak seni koruyamadık ve seninle aynı kaderi yaşayan bir çok kadımınızı hepimiz özge canız hepimiz pınar gültekiniz ve daha niceleriyiz

5
5
yanıtYanıtla
Kamil:

Benzicilerin O ilçenin emniyet amiri müsadesi olmadan niye araç hariçi benzin veriyor yasak değilmi zamanın birinde çevremde ve akaryakıt çalışanları tarafından tanındığım halde bana bile yolda kalmış arabama benzin alamadım akaryakıt satışı yapanda suçlu

10
0
yanıtYanıtla
müjde:

Allah şu topluluğu ıslah eylesin orda bir imam görüyorum ama cenaze töreni bir müslümanın cenaze törenine benzemiyor acaba hırıstiyanmı diyorum onların bile bu tür törenlerde kiliselerde yada yahudiyse havrada başları örtülü cenazenin adabına uygun giyim tarzları var merak ediyorum şimdi bu topluluk hangi dine mensup veya cenazeye hangi inanışa göre tören yapıyorlar bilen varsa beni aydınlatsın .

6
2
yanıtYanıtla
Sanane:

Orda insan öldürülmüş sanane be sanane hristiyan mı yahudi mi İnsan!

yanıt3
yanıt2
SANANE DENEN MAHLÜKA CVP:

Elbet birgün sende ölümü tadacaksın bakalım o zaman şirk ve Allah''a isyan dolu bu sözlerinin bedelini nasıl ödeyeceksin şimdiden azabın bol olsun.

yanıt2
yanıt1
Russian language:

Tövbe estağfurullah

7
0
yanıtYanıtla
Şinasi:

Yazık deilmi bu kaçıncı kadın cinayeti..bundan yıllar önce mersinde Candice öldürülen o genç kız gibi gitti .allah günahlarıni af etsin ... İDAM GELMEDİĞİ SÜRECE BU CİNAYETLER BİTMEZ. ..

3
4
yanıtYanıtla
yilmaz_onur06:

Onunda bazı hayalleri vardı mesela okulunu bitirip iyi bir işe sahip olmak bir kız çocuğu dünyaya getirip anne olmak gibi hayalleri vardı kurduğu hayaller elinden acımasızca alındı ama bizim tartıştığımız konu tabutunu kadınlar taşımız alkışlıyorum sizin cahil beyinlerinizi

1
6
yanıtYanıtla
ANKARA:

ALLAH''IM SEN BİZE MERHAMET İMAN VER

6
1
yanıtYanıtla
Istanbul:

Bunu yapan da aynı cezayı alsın

5
1
yanıtYanıtla
MERT:

Genç insanlar hastalıktan yada böyle sucsuz günahsız masum insanlar cinayetten vahşice zulme uğrayarak öldürüldürüldümü yüreğim burkuluyor nefesim kesiliyor sanki bir halsizlik cöküntü geliyor belki abartıyorsun diceksiniz ama sanki yakınım ölmüş gibi hissediyorum

3
2
yanıtYanıtla
MERT''E CVP:

suçsuz günahsız masum insan öylemi ?Sizlerde bu akıl varken olaylara bu şekilde beyindenden yoksun yaklaşımlar varken daha çokkk bu tür cinayetler olur kız öğrenci şuandada okullarda kimse yok kaldıki evli çocuklu bir adamla zina yapıyor gayri meşru bir ilişki yaşıyor Allah''ın haram kıldığı bir ilşkileri var sen masumiyetten bahsediyorsun çünkü sizler için bu edepsiz hayatlar özgürlük olmuş bir yaşam şekli olmuş Allah sizleri ıslah eylesin milletin örfünü adetini töresini bitirdiniz.

yanıt4
yanıt3
MERT:

Sadece ölü bir insanın arkasından bile bu şekilde konuşman nasıl biri olduğunu gösteriyor kalp mühürlenmiş ve taşlaşmış bize yargılamak düşmez biz üzülürüz ah vah ederiz sual sormak hesaba cekmek bizim haddimiz değil sadece buşekilde zulme ve büyük acıya uğrayarak öldürüldüğü için varsa günahlarına kefaret sayılır bak varsa diyorum gözümle görmedim yoksa iftiraya girer ben o hesaba girermem hade vardır dersek bir müslüman bir müslüman ayıbını örtmeli heleki bu zulme uğratılarak öldürülen biriys

yanıt1
yanıt0
Mert:

Pagan sembollerin olduğu daha çok tapınağa benzeyen bir kilise cami yapıldı. Orada namaz kılınacak. Kadınların tabut taşımadı bunun yanında önemsiz bir detay

1
3
yanıtYanıtla
Ersinista:

Erkeğin sahip çıkmadığını kadının omuzlamadık çok normal

2
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

Kızı öldüren canilerler birlikte yaşıyoruz. Halen sokaklarda belki bu canilerden var ve bir ara kendilerini gösterecekler. Çünkü önlem alınmazsa hiç bir şey olmaz. Bu arada kadınların tabutu taşımasını yanlış anlayanlar düşünler. Bir de benzin istasyonu fiş kesiyor ve fişte araç plakası yazıyor şimdi bu istasyondaki çalışan fişi hangi plakaya kesiyor o da var çünkü şişeyle alınıyor ki hep bu var. Bir de plastik 1. 5 lt lik şişede verilmiş. Yakında yolda kalınca bunlar yüzünden benzinde alınmaz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title