Haberler

Pınar-Der, Güllerin Efendisini Andı

Peygamberimiz Hazreti Muhammet’in (SAV) doğumunun Hicri 1435. senesi nedeniyle Pınar-Der tarafından düzenlenen Mevlit Kandili büyük ilgi gördü.

Peygamberimiz Hazreti Muhammet'in (SAV) doğumunun Hicri 1435. senesi nedeniyle Pınar-Der tarafından düzenlenen Mevlit Kandili büyük ilgi gördü.

Divan Otel'de düzenlenen program kapsamında açılışı yapılan Kutsal Emanetler Sergisi'nde Sakal-ı Şerif'i ve Güllerin Efendi'sine ait diğer eserleri gösteren fotoğraflar yoğun ilgiyle karşılandı.

Pınar-Der tarafından düzenlenen Mevlit Kandili ile Hz. Muhammet'in (SAV) doğumunun Hicri 1453. senesi dualarla kutlandı. Düzenlenen gece Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Pınar-Der'in kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerini gösteren sunum konuklar tarafından alkışlandı. Hüsn-ü Seda Tasavvuf Gurubu ve Sema Ekibinin muhteşem gösterisinin ardından Sahabe Hayatlarından hikayeler anlatan Ahmet Bozkuş, dinleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda şiir dinletisinin ardından Hz Muhammet (SAV)'in hayatı anlatıldı.

Düzenlenen geceyle ilgili açıklama yapan Pınar-Der Gaziantep Şube Başkanı Esra Tiryakioğlu, "Pınar-Der olarak bu yol Güllerin Efendisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV'nin doğumunun Hicri 1435. senesini bir hafta erken kutluyoruz. Derneğimizin temel amacı olan aile, kadın ve çocuk alanlarındaki çalışmalarımız bu yılda birçok projeyle devam edecek. 2014 yılını eğitim yılı ilan etmiştik. 2014 yılı boyunca eğitimin bütün kademelerinde ağırlığımızı hissettireceğiz. Özellikle okul öncesi eğitim başta olmak üzere değişik kademelerdeki eğitim kurumlarımız ve öğrenciler hedef kitlemiz olacak" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title