Haberler

Pınar Altuğ, Down Sendromlu Çocuklarla Bir Araya Gelerek Mandala Çizip Boyadı

Türkiye’nin ilk exposu "EXPO 2016 Antalya" Ajansı’nın Down Sendromu Derneği ile düzenlediği “Geleceği Renklendiriyoruz” isimli sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısı sanatçı Pınar Altuğ’un katılımıyla İstanbul The Marmara Otel’de gerçekleştirildi.

Türkiye'nin ilk exposu "EXPO 2016 Antalya" Ajansı'nın Down Sendromu Derneği ile düzenlediği "Geleceği Renklendiriyoruz" isimli sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısı sanatçı Pınar Altuğ'un katılımıyla İstanbul The Marmara Otel'de gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısında sanatçı Pınar Altuğ, Down sendromlu çocuklarla "Mandala" çizip, boyadı.

EXPO 2016 Antalya Ajansı, Down Sendromu Derneği ve Di-Sing Events ile Down Sendromuna farkındalık yaratmak için başlatılan ' Geleceği Renklendiriyoruz' isimli projenin İstanbul'da tanıtımı yapıldı. The Marmara Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına; EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter yardımcısı Rıdvan Mescioğlu, Sanatçı Pınar Altuğ Atacan, Down Sendromu Derneği Başkanı Gün Bilgin, Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen, Di-Sign Events Kurucusu ve projenin fikir sahibi Dilek Soydan, EXPO 2016 Antalya Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer katıldı. Toplantı sonrası ise sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek veren, örnek bir anne figürü oluşturan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ Atacan Down Sendromlu çocuklarla bir araya gelerek, mandala çizip boyadı.

"EXPO 2016 ANTALYA AJANSI OLARAK BİR ÇOK SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE YER ALIYORUZ"

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter yardımcısı Rıdvan Mescioğlu, projenin çocuklar için büyük önem taşıdığını belirterek, "Ülkemizin bu kapsamda gerçekleştirilecek olan EXPO 2016 Antalya'nın açılışına da 100 gün kalmışken, böyle güzel bir ortamda, böyle güzel ve özel insanlarla,çocuklarla beraber, özel bir projeyi paylaşmak bizim içinde çok anlamlı. EXPO 2016 Antalya Ajansı olarak sosyal sorumluluk projesi ve aynı zamanda temalarımızla uygun olarak çocuklar için bir çok etkinlik ve projenin içerisinde yer alıyoruz. Bundan sonrada yer almaya devam edeceğiz. 23 Nisan 2016'dan sonrasında bir çok etkinliklerimizle de beraber yine çocukları ve tüm misafirlerimizi Antalya'da ağırlayacağız. Bugünde projenin lansmanı için burada bulunmaktan çok mutluyuz. Ajansımız olarak bu tür projelere desteğimiz devam edecektir" diye konuştu.

"BU PROJEDE ÜNLÜ İSİMLERDE BİZE DESTEK VERİYOR"

Projede yalnız olmadıklarını belirterek sözlerine devam eden Mescioğlu, "Bu projede ünlü sanatçılarımız, ünlü isimler bizlere destek veriyor. Bugün de sağ olsun Pınar Altuğ hanımefendi bize destek verdi. Kendisine ve diğer ünlü destekçilerimize de bunun için ayrıca teşekkür ederim. Sanatçılarımızın da bu tür projelere verdikleri destekler projenin duyurulması ve farkındalığın arttırılması anlamında çok büyük önem taşıyor" dedi.

"ÇOCUKLARLA BERABER BİR AKTİVİTE YAPMAK ÇOK EĞLENCELİ"

Çocuklarla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, " Bugün burada olduğum için, o kişi ben olduğum için çok mutluyum. Her şeyden önce çocuklarla beraber bir aktivite yapmak çok eğlenceli. Her zaman çocuklar benim ilk tercihim. Özel çocuklar olduğu zaman biraz daha insan hassaslaşıyor ama benim en başından beri hep savunduğum, bugüne kadar çocuklarla ilgili tüm projelerde olmamın en büyük sebeplerinden biri, evet özel çocuklar ama onlar birer çocuk ve aslında diğer çocuklardan farkları olmaması lazım. EXPO 2016 çerçevesinde çocuklara Down Sendromlu çocuklara böyle bir fırsat yaratılması hakikaten beni çok mutlu etti. Bu fikrin fikir annesi de benim bir arkadaşım. Dolayısıyla bana böyle bir fikri olduğunu, ne dersin telefon açıp söylediğinde bende onunla beraber çok heyecanlandım ve aylardır da bu çalışmanın nasıl yürütüldüğünü uzaktan da olsa takip ediyorum. Çalışmaların çoğu Antalya'da yürüyor ama sonunda İstanbul'a da geldiler ve böylece bende yanlarında kolaylıkla olabildim" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pınar Altuğ İstanbul Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title