Haberler

Pınar Altuğ'dan "Kocanın Gençliğini Yedin" Diyen Takipçisine Sert Tepki

Güncelleme:

Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'la ilgili yapılan yoruma sessiz kalamadı. Eşi ile arasında 9 yaş fark olan Altuğ, "Adamın gençliğini yedin" diyen takipçisine ateş püskürdü.

Ekranların en sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ, 2008 yılında oyuncu ve iş insanı Yağmur Atacan'la dünya evine girdi.

Eşinden 9 yaş olduğu büyük olduğu için her fırsatta eleştirilen Pınar Altuğ, bir takipçisinin yorumunu görünce adeta deliye döndü.

"ADAMIN GENÇLİĞİNİ YEDİN"

Özel hayatı ile ilgili Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Altuğ, son olarak güzel bir hayat için gerekli olan maddeleri sıraladı. Hayat reçetesi adı altında mutlu olmak için yapılması gerekenlere paylaşan Altuğ'u bir takipçisi sert bir dille eleştirdi. Sosyal medya kullanıcısı, Altuğ'un paylaşımına "Kocan bırakınca da böyle pozitif olabilecek misin acaba? Adamın gençliğini yedin" yorumunu yazdı.

Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Diyen Takipçisine Sert Tepki

"KOCAM BIRAKIRSA KINA YOLLARIM"

Gelen yorum karşısında çılgına dönen Pınar Altuğ, "Bir gün bırakırsa kına yollarım isterseniz adresi şimdiden gönderin sonra eksik kalırsınız mazallah" dedi.

Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Diyen Takipçisine Sert Tepki

"EŞİMDEN BÜYÜK OLDUĞUM İÇİN LAF EDENLER ERKEK OLDUĞUNDA SES ÇIKARMIYOR"

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'dan 9 yaş büyük olmasıyla ilgili verdiği bir röportajda "Eşimden 9 yaş büyüğüm diye banalaf etme hakkını kendinde görenler, erkek büyük olduğu zaman neden ses çıkarmıyor? Bu ülkede 9 yaşında gelin olan çocuklar var yahu! Ben kocamla evlendiğimde o 25'ti, 26'sın da da baba oldu." demişti.

Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Diyen Takipçisine Sert Tepki

Pınar Altuğ'dan 'Kocanın Gençliğini Yedin' Diyen Takipçisine Sert Tepki

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

zeynep:

bu çift senelerdir evliler. ne güzel geçinip gidiyorlar ne biçim insanlarsınız nasıl yorumlar bunlar . neden bu kadar kötü kalplisiniz Hz. Muhammed (sav) evlendiğinde kendi yaşı 25, Hatice annemizin yaşı 40 idi. demekki olabiliyor. kalp kırınca ne anlıyorsunuz ya.

51
4
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

tek kelime ile süsturdun herkesi anlayana

yanıt11
yanıt0
bukeT:

NE UGRASTINIZ BE İNSANLARLA SİZE NE BÜYÜKSE BÜYÜK HERKES İŞİNE BAKISN

40
3
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Bu kadını sevmem ama gerçekten çok üstüne gidiliyor. Kaç sene olmuş evleneli, adam mutlu olmasa bırakır. Çocukları da kocaman oldu zaten. Sorun ne anlamadım.

32
6
yanıtYanıtla
CONI:

Bu kadin kadar sessiz efendi biri yok niye ugrasiyosunuz anlamadim

16
14
yanıtYanıtla
YOŞİ:

size ne yahuuuuuuuuuuuuuu

24
4
yanıtYanıtla
Sedat:

Zoruna gidince nasılda kenar mahalle ağzına bürünüyorsun hemen Pınarcık.

19
6
yanıtYanıtla
Sanem:

Sizene yahu sevmiş almış.mis gibide evlilikleri var.sanki herkes mükemmel yaşıtı ile evlenince ne kadar Gerzek ve bos bogazsiiniz.kiskananlar catlasin.pınar Altuğ bikere çok güzel.ve çok akilli.sanki ondan iyisini bulacak.

22
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Güzel kadin

13
11
yanıtYanıtla
YAHERRÜ YAMERRÜ:

İNSANLARIN HAYATLARINDAN VERDİĞİ KARARLARDAN SİZE NE YA? BAZEN ÇOK HADSİZ VE BOŞ YORUMLAR YAPILIYOR YAPMAK İÇİN YORUM YAPMAYIN !!

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title