Haberler

Pilot Kokpitte Sigara İçince Uçakta Çığlıklar Yükseldi

Güncelleme:

Hong Kong'dan Dalian'a giden uçaktaki yardımcı pilotun kokpitte sigara içmesi üzerine havada korku dolu anlar yaşandı.

Hong Kong'dan Dalian'a giden Boeing 737 tipi uçak yaklaşık 8 bin metre irtifaya ulaştığında çığlıklar yükseldi. Uçak, bir anda irtifa kaybetmeye başladı.

10 DAKİKA BOYUNCA İRTİFA KAYBETTİ

Yardımcı pilotun içtiği elektronik sigaradan yayılan dumanlar içeriye ulaşınca dehşet dakikaları başladı. 10 dakika boyunca irtifa kaybeden uçak, üç bin metrede durdurulabildi.

ELEKTRONİK SİGARA DUMANI BÜTÜN UÇAĞI KAPLADI

Çinli havacılık uzmanları, yaptıkları incelemede yardımcı pilotun kokpitte elektronik sigara içtiğini ve hemen ardından oksijen seviyesinin azaldığını belirledi.

Çin resmi medyası, elektronik sigaradan yayılan dumanın yolcuların koltuklarına kadar ulaştığını ve kaptana haber vermeden uçaktaki havalandırma sisteminin kapatıldığını bildiriyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hong Kong Dalian Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

adanalı fantom:

tüm yolcular sigara içse dahi uçağı etkilemez ama yolcular kuru fasulye yiyip uçağa binerse havada infilak etme durumu olabilir

23
3
yanıtYanıtla
gurbetci:

Bu Ucak Atmosfer Disinami Cikti Yaaaa ? Ucaklar en fazla 8 veya 9 bin metre yuksekte ucar. Yani 10 dakikada boyuncan 5bin metre mi dusmus ?? Boyle Yalan Haber Olmaz yaaa

10
3
yanıtYanıtla
AYNN:

AYNN GURBETÇİ ÇOK MANTIKSIZ BENCEDE YALAN HABER

yanıt3
yanıt0
Djang Young:

Merhaba ben elektronik sigarayı icen pilot irtifa kaybetmedik hala havadayız

6
5
yanıtYanıtla
Batuhan:

Nargile içseydi uçak daha da havalanırdı :D

8
1
yanıtYanıtla
DEIOTH:

Elektronik sigaranın dumanı normal sigara gibi yayılmaz hemen kaybolur. Dumanı zararsızdır, toksik gazlar içermez oksijen yetmezliğine sebep olmaz.

3
3
yanıtYanıtla
KAPTAN PÎLOT:

Saçmalama sen fizik uzmanımısın

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

yasaklardan önce sigara içmek serbestti. o zamanın teknolojisi ile düşmüyor da şimdiki teknoloji ile bir adet sigara yüzünden mi düşüyor.

4
2
yanıtYanıtla
Eyüp 66:

Vay geri zekalı vay.

6
0
yanıtYanıtla
01:

cok sacma bir haber. . . sigara dumanindan irtifa kaybetmis. . . lan daha düne kadar ucaklarda sigara serbestti. . fosur fosur iciyorduk. . . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title