Haberler

Piknik Tüpünün Patlaması Sonucu 1 Kişi Yaralandı

Sivas'ta Tarihi Taş Han İçinde Faaliyet Gösteren Bir Ayakkabı Dükkanında Piknik Tüpü Patladı. Patlamanın Etkisi ile Ayakkabılar Etrafa Saçılırken, İş Yeri Sahibi Hafif Şekilde Yaralandı.

Sivas'ta Tarihi Taş Han içinde faaliyet gösteren bir ayakkabı dükkanında piknik tüpü patladı. Patlamanın etkisi ile ayakkabılar etrafa saçılırken, iş yeri sahibi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre patlama, Atatürk Caddesi üzerindeki tarihi Taş Han içerisinde faaliyet gösteren Ahmet Necdet Özsevim (75) isimli şahsa ait ayakkabı dükkanında meydana geldi. Dükkanının bodrum katına inerek çay yapmak isteyen Özsevim, piknik tüpünü yakmak istediği sırada büyük bir patlama oldu. Patlama nedeni ile ayakkabılar etrafa saçılırken, iş yerinin giriş kısmındaki kapı ve pencereler kırıldı.

Özsevim, çevredeki esnafın yardımı ile iş yerinden çıkarılarak çağrılan ambulansla Sultan 1. İzzetten Keykavus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede ayakta tedavi edilip taburcu olan Özsevim'in olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlendi.

Bu arada görgü tanıkları, patlama sonrasında maddi hasar meydana geldiğini ve can kaybının olmadığını söyledi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

(İG-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title