Haberler

Piazza Avm'de Kıyasıya Bowling Mücadelesi

Şanlıurfa Ticaret Lisesi mezunları, iş stresi ve yorgunluğunu Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen bowling turnuvasında attı.

Şanlıurfa Ticaret Lisesi mezunları, iş stresi ve yorgunluğunu Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen bowling turnuvasında attı. 50 kişinin katıldığı turnuvada ilk 3'e giren takımlara kupa ve hediyeler verildi.

Moda, eğlence, sosyal yaşam ve kültür-sanatta Şanlıurfa'nın çekim merkezi olan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Şanlıurfa Ticaret Lisesi Mezunları Derneği'nin organize ettiği bowling turnuvasına ev sahipliği yaptı. AVM'nin sponsorluğundaki turnuvada, 5'er kişilik takımlar 10 grup halinde mücadele verdi. Bowlingdeki yeteneklerini ustaca sergileyen Şanlıurfa Ticaret Lisesi mezunları, labutları devirmeye çalışırken, aileleri de bu anları heyecanla izledi. Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı turnuva renkli anlara da sahne oldu. Kazananların sevindiği, ancak kaybedenlerin de hoşça vakit geçirdikleri için mutlu olduğu turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli hediyeler verildi. Pasta kesimiyle sona eren turnuvada, centilmence yarışan takımlar birbirlerini kutladı.

İş stresi ve yorgunluğunu bowling turnuvası ile atarak moral depoladıklarını söyleyen Şanlıurfa Ticaret Lisesi mezunları, ev sahipliğinden dolayı AVM yöneticilerine teşekkür etmeyi de unutmadı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Şanlıurfa Moda Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title