Haberler

Photograph Filmi

Photograph filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Photograph filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Miloni, başarılı, idealist bir genç kızdır. Muhasebe sınavını birincilikle kazanan Miloni’nin bu başarısı şehrin dört bir yanına asılan fotoğrafları ile duyurulur. Genç kızın hayatı, bir gün şans eseri sokak sanatçısı Rafi ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Onun hayatının değişmesini sağlayan şey ise Rafi’nin çektiği fotoğrafıdır. Rafi, çektiği fotoğrafları Hindistan sokaklarında satan bir gençtir. Kazandığı parayı uzakta yaşayan babaannesine gönderen Rafi, bu sayede babasından kalan borçları kapatmaya çalışır. Rafi’nin babaannesinin en büyük arzusu, torununun evlendiğini görmektir. Torununun evlenmesi için yaptığı baskılara sonuç alamayan yaşlı kadın en sonunda o evlenene kadar ilaçlarını almayacağını söyler. Rafi, babaannesinin ilaç almasını sağlamak için ufak, beyaz bir yalan söylemeye karar verir ve Miloni’nin mucizevi bir şekilde yazıcısında kalan fotoğrafını babaannesine gönderir. Aldığı haber ile sevinen babaanne, müstakbel gelini ile tanışmak için apar topar Rafi’nin yanına gider. Rafi, yalanı ortaya çıkmadan Miloni’yi bulmalı ve onu sevgili rolü oynamaya ikna etmelidir.

Yönetmen: Ritesh Batra

Senaryo: Ritesh Batra

Oyuncular: Nawazuddin Siddiqui, Sanya Malhotra, Sachin Khedekar , Denzil Smith , Brinda Trivedi, Lubna Salim, Rajesh Kumar Sharma, Shihaan Bakshi, Akash Sinha, Seema Pravin Shende, Robin Kumar Das, Bhagwan Das Patel, Ashok Pathak, Amarjeet Singh, Saharsh Kumar Shukla, Shree Dhar Dubey, Geetanjali Kulkarni, Akash Dhar, Jim Sarbh, Akriti Singh, Farrukh Jaffar, Purnanand Wandekar, Kenneth Desai, Ramesh Deo, Taruna Singh, Paras Vicky Waghela, Soham Yogesh Nayurkar, Sanjay Kumar Sonu, Deepal Doshi, Virendra Saxena, Dharmendra Gupta, Vijay Raaz, Sam R. Kerawalla, Abdul Quadir Amin, Harshit Dang, Emeara Kamble, Sunil Shakya

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Photograph

Yapımcı Firma: Poetic Licence Production

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Almanya, Hindistan, ABD

Orijinal Dili: Hintçe, Gujaratça, İngilizce

Filmin Süresi: 110 dk.

Dağıtıcı Firma: Filmartı Film

Vizyon Tarihi: 25.10.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Hindistan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title