Haberler

Phillip Cocu: Yediğimiz İlk Gol Yıkıcı Bir Darbeydi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, "Yediğimiz ilk gol yıkıcı bir darbeydi ama pes etmedik. İlk golü biz atsak, rakibimiz daha gergin bir ortamda mücadele edecekti. Oyuncularımla gurur duyuyorum." dedi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 kaybettiği maçın rövanşında rakibini Kadıköy'de karşılaştı. Mücadelede 1-1'Lik eşitlikle bitince Fenerbahçe Devler Ligi'ne veda etti ve yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarda mücadele edecek.

Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları:

"Ne kadar gücümüz varsa, sahaya yansıttık. Ofansif oynadık, rakibin üzerine gittik ama taraftarımız da görmüştür, topla çok kaliteli bir rakip vardı karşımızda. Son bölümde bu yüzden yorgun gözüktü takımımız."

"OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

"Yediğimiz ilk gol yıkıcı bir darbeydi ama pes etmedik. İlk golü biz atsak, rakibimiz daha gergin bir ortamda mücadele edecekti. Oyuncularımla gurur duyuyorum, taraftarlara da teşekkür etmek istiyorum."

"İki maçın da çok dengeli geçtiğini görebiliriz. Kendi sahamızda oynadığımız maçı iyi oynadık. Biz ilk golü atsaydık farklı bir maç olacaktı. Şampiyonlar Ligi'nde turu geçip geçemeyeceğinizi böyle küçük farklar belirler."

"SLİMANİ DAHA GÜÇLÜ BİR SEVİYEYE TAŞIYACAK"

"Soldado'nun ritim eksikliği vardı, o nedenle sahada değildi. Gerek antrenman, gerek maç konusunda ritmini sağlayamamıştı. Alper harika bir iş çıkardı, güzel de bir gol attı. Slimani bir forvet, tüm takımı daha güçlü bir noktaya taşıyacaktır."

"Bir Şampiyonlar Ligi maçı oynadık, böyle maçlarda ders almanız gereken detaylar var. Bunu bir tecrübe olarak görmek, bundan dersler almak lazım. Bu dersleri, UEFA Avrupa Ligi maçlarında da iyi kullanmak lazım."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe 3. Sayfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

FENERLİ:

buraya yazın benfica şampiyonlar ligi gruplardan elenip fenerle uefa avrupa ligi turunda karşılıcaktır diye umuyorum

11
7
yanıtYanıtla
Beni Fenerbahceli Yapan Hain Dayim:

Benficanin Fenevime Darbesinden Hemen Sonra Az öncede Bana Hediye Aldigi PS4 Actti Sonrada Sampiyonlar Ligi Müzigini Son Sese Vererek Birde üstüne Piskin Piskin Yegen Bu Günlerde Gelir Gecer Demezmi, Yaw 2009dan Beri Sadece Bu Müzigi Ps3, Ps4den Dinlemektten Bikttim Yaw!!! Keske Amcam Beni ASLAN GALATASARAYLI YAPSAYMIS

9
8
yanıtYanıtla
Komtere:

Demekki sorun aykut degilmis. Hamam aynida tas yeni

10
2
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Kim ne derse desin. Artık taraftara bir umut bir güzel hava oluştu olumlu düşünüyor insanlar. Ha bu arada diğer değişikler de kendi çöplüklerine hayde ee. ..

2
7
yanıtYanıtla
KEZONUR:

Isla gibi aziz yıldırım artığı topa dahi vurmasını bilmeyen, amatörde forma giyebilecek, meziyetsiz topçularla bu kadar. . Kale ağzında topu 400 mt. yukarı vuruyor mal. Asla forma verilmemeli. . Isla''nın takıma katkısı nedir?oynamazsa ne olur?250 sene sonra belki play offlara kalır bu takım. .

9
0
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

CocuGO HOME. Aykut hoca GÖREVE!

8
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Canım ya kıyamam:)) dar ağacında olsakta tek eğlence ezikbahçe hahhahahaha

3
5
yanıtYanıtla
Kroniker:

Ayku hocayı daha çok arayacaksınız.

2
5
yanıtYanıtla
Tahsin:

Fenere gelen futbolcu sadece ve sadece paraya geldikçe bunlardan bişey olmaz.

7
0
yanıtYanıtla
değişen bi şey yok:

Fenerliyim kanser olmaktan korkuyorum

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title