Haberler

Pfdk Kararları

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk), Geçen Sezon Nusaybin Demirspor'da Forma Giyen 8 Futbolcuya, 6 ile 9 Ay Arasında Değişen Resmi Müsabakadan Men Cezaları Verdi.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen sezon Nusaybin Demirspor'da forma giyen 8 futbolcuya, 6 ile 9 ay arasında değişen resmi müsabakadan men cezaları verdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, geçen sezon TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan Nusaybin Demirspor-Şırnakspor maçında, müsabakaya çıkmamaları nedeniyle Nusaybin Demirsporlu futbolulardan Ali Can Şengil, Eser Akbaş ve Mehmet Akif Sadırlı'ya 9'ar ay, Zafer Tilek, Ali Rıza Arı, Abdullah Kulak, Yusuf Altun ve Cevat Varçın'a da 6'şar ay müsabakalardan men cezası uyguladı.

PFDK, cezaların infazının, tedbir tarihi olan 6 Mayıs'tan başlatılmasını da kararlaştırdı.

Bu arada, Futbol Disiplin Talimatı'nın, ihlalle ilgili lehe hüküm düzenleyen 41/3 maddesi uyarınca, Bafra Belediyespor'a, geçen sezon Bulancakspor maçı nedeniyle verilen 1 maç seyircisiz oynama cezası, 12 bin YTL para cezası olarak değiştirildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title