Haberler

PFDK'dan İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 Gün Hak Mahrumiyeti Cezası

Güncelleme:

PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin TL para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor'a ve yöneticilerine ceza yağdırdı. Trabzonspor-Gaziantepspor maçından sonra meydana gelen olaylar sonrası Bordo-Mavili ekibin hem stadı 2 maç kapandı. İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin TL para cezası verildi. . PFDK, ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili İbrahim Usta'ya 1 yıl 6 ay cezası verdi.

İşte açıklanan kararlar;

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 03.11.2015 tarih ve 27 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili İBRAHİM USTA'nın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri nedeniyle takdiren 1 YIL 6 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

2- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 28.10.2015 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, özel güvenlik görevlisinin görevini yerine getirmemesi suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, akredite alanlarda akredite edilmeyen kişilerin yer alması suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı harekete iştiraki, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve müsabaka hakemini tehdidi nedeniyle takdiren 280 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi YAKUP ASLAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi KÖKSAL GÜNEY'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ÖMER DEMİR'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. İdarecisi ALİ KEMAL BAŞARAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ALİ UZUNAY'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ONUR İNCEHASAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SEYFETTİN TAYFUN KAHYAOĞLU'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi MEHMET TERZİ'nin, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SÜLEYMAN HURMA'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hafta Sonu Kafeler Boykot Ediliyor: Sosyal Medyada Başlatılan Boykotun Sebepleri Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500

Yorumlar (94)

TrabzonluMobil-ANDROID:

trabzonsporun alehine yorum yapanlarin alayininnn .............

6
7
yanıtYanıtla
CenMobil-IOS:

İyi olmuş hamsi kafalılara. Efendi olacaklar!

9
4
yanıtYanıtla
Evdal:

Haket eti iyi olmuş

5
5
yanıtYanıtla
AtibasMobil-IOS:

Devreye yine birileri girdiği kesin

7
2
yanıtYanıtla
Hendrix:

Karı gibi yaşa bakalım şimdi mahalle kabadayısı Fener temize çıkınca tutunacak dalları da kalmadı. Eski hayatına geri dönecekmiş miş ateş olsan cürmün kadar yer bile yakamazsın

4
5
yanıtYanıtla
TS Li Baba:

Karı gibi yaşayanlar emek hırsızlarıdır şike yapanlardır tarlalara buğday ekenlerdir CAS a dava açıp namus davamız deyip geri çekenlerdir

yanıt3
yanıt0
Göktürk:

Ben Trabzonsporlu yöneticilerin yaptığını doğru bulmuyorum çok yanlış bir davranış ti. Aldıkları cezaya gelince biraz ağır buldum . Şike sürecinde bile şaibeli olanlara bu ceza verilmedi.Ayrıca saha kapatılması tamamen yanlış.Taraftar olarak bizim sucumuz ne .siz alınan bu kararla taraftarı cezalandiriyorsunuz. Ayrıca onca hakem hataları oldu eee PFDK bu kadar Adilse yada hata yapana yagdiriyorsa cezayı onlara yani hakemlerede bassin cezayı. Ne yani bulunmaz hint kumasimi bunlar. Bunların hatalariyla kılpayı şampiyonlugu kaybedenler oldu.

6
3
yanıtYanıtla
Benim adim Alparslan:

az degilmi bu ceza trabzonsporun bir alt lige gonderilmesi icap ederdi fenerbahcenin futbolcularinin kursunlandigini unutmadi bu millet oynuyorsaniz adam gibi futbol oynayin atiginiz golun zaten bir tanesi yuzde yuz ofsayt karsinizdaki takim itiraz etse daha inandirici olur sikeci trabzonspor

4
4
yanıtYanıtla
Bozo 123:

Hapis cezasi yokmu? Adam rehin alma bir suçtür, ama Tayyip abisi arkasinda bir şey olacaği yok, memleket mafya yuvasi oldu.

6
2
yanıtYanıtla
fatihMobil-ANDROID:

ben olsam ligten çekerim takımı nasil olsa fedarasyonun dansöz hakemleri emri almış kendileri topunu oynasın

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title