Haberler

Pfdk, Ceza Yağdırdı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk), Bursaspor Kulübü'ne 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası ve 33 Bin 500 YTL Para Cezası Verdi. Kurul, Ayrıca Galatasaray Kulübü'nü 32 Bin 500 YTL, Gaziantepspor Kulübü'nü de 30 Bin YTL Para Cezasına Çarptırdı. Pfdk, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Bursasporlu Futbolcu Ömer Erdoğan'a da İhtar Cezası Verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor Kulübü'ne 1 maç seyircisiz oynama cezası ve 33 bin 500 YTL para cezası verdi. Kurul, ayrıca Galatasaray Kulübü'nü 32 bin 500 YTL, Gaziantepspor Kulübü'nü de 30 bin YTL para cezasına çarptırdı. PFDK, Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan'a da ihtar cezası verdi.

PFDK'nın verdiği diğer cezalar ise şöyle:

"3 ay hak mahrumiyeti cezası: Abdullah Aktuğ (MKE Ankaragücü Kulübü Güvenlik ve Akreditasyon Amiri)

1 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezası: Murat Haksal (Gaskispor idarecisi)

3 maç: Deniz Yıldırım (Tokatspor futbolcusu)

2 maç: Engin Korukır (Ankaraspor A.Ş. antrenörü), Ramazan Özerdil (Malatyaspor malzemecisi), Kaşif Tunca (Mezitlispor kaleci antrenörü)

1 maç: Harun Özkan (Mezitlispor futbolcusu), İ. Kürşat Daloğlu (Gaskispor antrenörü), Faik Demir (Gaskispor teknik sorumlusu)

2 bin 500 YTL: Antakyaspor

2 bin YTL: Malatya Belediyespor

500 YTL: Eskişehirspor

Bin YTL: Altay, Torbalıspor"

(İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title